Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 3. 2016 · Aktualizácia: 10. 8. 2023

Chcem poďakovať pánovi MUDr. Červeňovi a celému tímu

Stojí to za to
Približná cena: 1.700 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Chcem poďakovať pánovi MUDr. Červeňovi a celému tímu
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcem sa týmto poďakovať pánovi MUDr. Červeňovi a celému tímu, vrátane sestričiek a anesteziológa, za profesionálny prístup a perfektne odvedenú prácu, môžem len odporučiť. Zákrok som podstúpila v lete 2014 a splnil moje očakávania. Ešte raz ďakujem.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, ďakujem za hodnotenie. Obávala ste sa niečoho pred operáciou? Nie sú po mastopexii väčšie jazvy? Ako u Vás prebiehalo ich hojenie? Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň. Samozrejme, že som sa obávala, je to zásah do organizmu, ale hlavne, ako to celé dopadne. Som spokojná, pán doktor mi navrhol najprv mastopexiu a potom možnú augmentáciu, ak by som nebola spokojná. Ale mne to stačí aj takto. Môžem si obliecť plavky aké chcem, šaty bez ramienok a sebavedomie pri partnerovi stúplo takisto. Ja mám dobré hojenie jaziev, ešte som si ich neopaľovala, nebolo mi to doporučené, ale tento rok by som už mohla. Vyzerajú normálne a sú na takom mieste, kde by nemali nikomu vadiť, ak sa nechystáte na profesionálne fotenie. Pekne sa mi vyhojili aj tie okolo dvorcov, treba len dodržiavať pokyny po operácii, ktoré Vám doporučia. S pozdravom, Eva.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Viditelné väčšie dvorec

Bola som u doktora P. na mastopexii.po operacii mate ist na kontrolu po týžďni lebo dvoch teraz neviem presne ale potom asi polroka este na jednu... kedže pán doktor mi povedal že sa mi on sám ozve a povie mi kedy mam prísť na dalšiu kontrolu...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.