Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

10. 7. 2016 · Aktualizácia: 1. 9. 2023

citim sa ako zena

Stojí to za to
Približná cena: 2.210 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V case operacie som mala asi tyzden do 45. narodenin. Musim napisat, ze nikdy som nemala prsia. Tie, ktore som mala do operacie boli take male, ze som nepotrebovala podrsienky a nemohla som si dovolit pekne saty, ci bluzky. Hanbila som sa ist na kupalisko, lebo horny diel plaviek som prakticky nepotrebovala. Od operacie sa vsetko zmenilo a ja sa konecne po rokoch citim ako zena. Moje podakovanie patri panu Dr. Juraskovi a celemu kolektivu pracovnikov kliniky, ktori su velmi mili.Dakujem!!! Odporucam vsetkym zenam, ktore vahaju.

3

Komentáre (3)

Dobrý deň, čo spôsobilo, že ste sa rozhodovala tak dlho? Bála ste sa, alebo Vás rodina odhovárala? Čo nakoniec u Vás zavážilo a rozhodla ste sa? Ďakujem za skúsenosť. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Jednoznacne peniaze, nemala som nikdy penaize prave na tuto investiciu, stale trebalo nieco surnejsie a teraz mi to zaplatil moj druhy manzel. Ked sme sa o tom bavili, tak navrhol, ze mi to zaplati a jednak mi aj dodal odvahu, tak som do toho isla. Keby som bola sam, asi by som do toho nesla.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Super, že Vás blízky človek podporil. Určite to pomohlo pri hojení :) Akú veľkosť a značku implantátov ste zvolili? Máte implantáty vložené z podprsnej ryhy? Ďakujem.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
S vysledkom som velmi spokojna
Od velmi prijemnej a ustretovej konzultacie, vysoko odborneho poradenstva, dohodnutia vyhovujuceho terminu OP az po uspesny zakrok ... s vysledkom som velmi spokojna, uzasna praca pani doktorky Skulavik!

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.