Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 2. 2015 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Strach z labioplastiky

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ahojte, chystám sa na labioplastiku, ale čítala som o tom veľa nepodarených plastických operácií preto sa toho naozaj bojím. Už sa nato odhodlávam niekoľko rokov a nie je to len z estetických, psychických ale aj zdravotných dôvodov. Som pripravená prežiť tú bolesť mesačného hojenia, ale naozaj sa bojím lebo čítala som o prípadoch kedy nato ženy skoro zomreli. Mohli by ste mi odporučiť nejakého doktora/doktorku v Bratislave, ktorého/ú máte naozaj overenú, že sa jemu/jej podarilo veľa takýchto operácií a cena zákroku bola do 500€? Pevne dúfam, že sa niekto taký najde a skončí moje trápenie. Ďakujem za všetky odpovede :)

1

Komentár (1)

Neváhaj, dnes už je veľmi málo pravdepodobné, že keď si to dáš spraviť u dobrého plastického chirurga, že budeš mať nejaké ťažkosti alebo nebodaj to nebude vyzerať dobre. Ja som bola u MUDr. Švehlíka (Košice), tiež som za ním musela cestovať, ale poskytol mi aj ubytovanie. Hlavne nerozmýšľaj nad tým, že v ktorom meste, ale dôležité je, aby si išla k niekomu overenému a spoľahlivému, to je dôležité. Ak chceš v okolí Bratislavy, na MUDr. Škulavíkovú som nepočula jedného negatívneho slova. No u nej zaplatíš o "trochu" viac.. Mňa to stálo 500€ celkovo so všetkým. Naozaj neváhaj, ak máš nejaké voľné financie, choď do toho, veľmi sa ti uľaví, ako aj mne...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.