Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 6. 2016 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Ako dlho na operáciu prsníkov

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chystám sa na operáciu a chcem vediet vaše rady :) Moj problem je že žijem mimo Slovenska a chcem sa Vás spýtať či by sa dalo určit termín operácie bez konzultácie vopred.  Navštívit Slovensko sa chystam začiatkom februára a koli práci by som chcela operáciu čím skor podstupit. Moja otázka teda je, či je možné príst jeden deň na predoperačné vyšetrenia, rovno aj na konzultáciu a hned čím skor to pojde na operáciu.Dalej ma zaujíma kolko bude trvat kým možem vycestovat, počítam okolo 10dní, bude to možné?Ďakujem.

2

Komentáre (2)

Ahoj :) Tak, urcite sa to da :) Kedze aj ja pracujem sezonne vonku, tak mi to bolo navrhnute, ze jeden den by som prisla, doktor by mi navrhol co by bolo najvhodnejsie a za priplatok aj urobene predoperacne, ale nie kazdy doktor ma vsetky druhy implntatov a aj velkosti u seba na klinike. Moj doktor ich musel objednavat asi 1 tyzden pred mojou operaciou. Takze na tvojom mieste by som asi najprv poobvolavala roznych doktorov, ze ako su na tom so zasobou :) A tak ja som uz na 5 den robila hoci co, sice s mierov, ale v pohode, takze u teba to vycestovanie po 10 dnoch asi nebude problem. Teda ak nevznikne nejaky problem s prskami. Co dufam, ze nie :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, zrejme myslíte zvacsenie prsníkov.Predbežný termín operacie vieme dat aj bez konzultacie, technicky vieme zabezpečiť u nás na klinike v jedeň deň konzultácie a predoperačné vyšetrenia a keď budú v poriadku tak sa môže operovať o 2-3 dni.Odcestovat môžte po 10-14 dňoch.S pozdravom Dr.Miroslav Gluck www.plastickachirurgia.sk
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.