Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 5. 2019 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Reoperacia po mastektomii - prsia konecne vyzeraju perfektne

Stojí to za to

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Reoperacia po mastektomii - prsia konecne vyzeraju perfektne
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

tymto by som chcela velmi pekne podakovat, jednemu uzasnemu profesionalovy MUDr. Jurajovi Paliatkovi, vdaka nemu po mojich 5 nevydarenych operaciacha (za 3r.) a reoperaciach po obojstrannej mastektomii, konecne zase citim ako clovek. Moje prsia konecne vyzeraju perfektne, presne podla mojich predstav. Pan doktor mi vsetko vysvetlil, zodpovedal vsetky moje otazky, a aj s celym personalom mi boli na 100% k dispozicii a ochotny pomoct. Ja po mojich skusenostiach a neochotach inych lekarov, mozem MUDr. Paliatka vrelo odporucit.

1

Komentár (1)

Zdravim Gia, ja na mastektomiu cakam uz 5 mesiacov, kedze mi pre covid zrusili operaciu a novy termin stale nemam. Smiem vediet, kto ti vykonal mastektomiu? Bola s okamzitou rekonstrukciou? Mne to mali robit na Klenovej v Ba, ale zvazujem oslovit aj ine zdravotnicke zariadenie ale neviem kde to robia, lekar mi povedal len ze si to mam sama zistit kedze sa mam sama rozhodnut, kto mi to bude robit.
Dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.