Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 5. 2018 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Rekonštrukcia prsníka

Stojí to za to

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Rekonštrukcia prsníka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Rekonštrukcia prsníkaZdravím všetky odvážne ženy.Mám 46 rokov. Po úplnom odstránení ľavého prsníka v roku 2015 a následnej liečbe som sa po určitom čase rozhodla podstúpiť rekonštrukciu. Pani doktorka mi postup rekonštrukcie podrobne vysvetlila ak som niečomu nerozumela aj viackrát len aby som bola spokojná. Je veľmi dôležité aby pacientka bola pozitívne naladená aspoň u mňa to fungovalo. Po celý čas rekonštrukcie som normálne fungovala . Doma, v práci, s manželom sme boli na wellness. To je len v skratke. Výsledok rekonštrukcie bol nad všetky moje očakávania. Nepreháňam. Chcela by som sa poďakovať manželovi, ktorý mi vo všetkom pomáhal a mi je stále oporou. Veľké ďakujem patrí pani MUDr. Zábavníkovej, ktorá mi stále všetko pekne vysvetlila a bola ústretová a za skvele vykonanú prácu. Som naozaj nadmieru spokojná.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň VKi, blahoželám Vám k odhodlaniu a hlavne spokojnosti s novým dekoltom :) Po rekonštrukcii ľavého prsníka bolo potrebné upraviť i pravý, alebo rozdiel medzi nimi nebol viditeľný? Môžem sa prosím ešte opýtať na cenu zákroku? Alebo sa Vám to podarilo absolvovať cez poisťovňu?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, dala som si upraviť aj pravý aby p. doktorka vedela lepšie pripasovať veľkosť ľavého. Ale nešli sme do extrému, pretože koža ľavého prsníka je citlivá a dlhšie sa hojí a hlavne natiahnutie kože musí byť rozumné. Pani doktorka mi dala limit akú veľkosť mi vie urobiť. . Pravý som si platila ja . Implantát + operácia.Okolo 1800e. Ale je to veľmi individuálne. Ľavý mi preplatila poisťovňa. Hlavne veľa sme sa s pani MUDr. Zábavníkovou rozprávali. Je odborníčka v svojom odbore.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vrelo odporúčam

Dobrý deň, chcela by som sa poďakovať MUDr. Nasabovi, ktorý mi pred mesiacom robil rekonštrukciu prsníka- peri-areolálna rekonštrukcia. S výsledkom som nadmierne spokojná a určite to budem ďalej šíriť a odporúčať. Pán MUDr. Nasab je najlepší...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.