Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 5. 2016 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Pekne vacsie pery Permalip

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

WhatsApp
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mám záujem o zväčšenie pier metódou - PermaLip. Mám úzke a malé pery. Touto metódou dôjde aj k odstránení jemných vrások okolo pier?koľko stojí daný zákrok? Je veľmi bolestivý? Čítala som rôzne recenzie a rada by som poznať Váš odborný názor či danou metódou dôjde k viditeľnému zväčšeniu pier (nemám na mysli kačacie pery( Absolvovala som zväčšenie pier kyselinou hyralunovou a bola som veľmi sklamaná. Cena nezodpovedala výsledku. Absolvovala som to v tzv" VIP" kozmetickom salóne.Vopred ďakujem za odpoveď. 

2

Komentáre (2)

Dobry den , ano robime Permalip , k zvacseniu pier pride , bolestivost je len pri napichavani lokalnej anestesy a co sa tyka indikacie tohto vykonu je potrebne Vas vidiet.
S pozdravom
Dr.minarovjech
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, máte už aplikáciu Permalipu za sebou? Aké máte z toho pocity? Bolelo to? Určite dajte vedieť, ako to celé prebiehalo. Budem sa tešiť, s pozdravom, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Úžasná pani doktorka Farago! ??

Pani doktoru viem iba odporúčať, jej profesionálny prístup, tá milosť je na nezaplatenie! Som veľmi šťastná, že som sa zverila práve pani doktorke. Prišla som k nej s problémom, že pri úsmeve sa mi strašne dali vidiet horne ďasná a ani vo sne...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.