Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 3. 2021 · Aktualizácia: 22. 9. 2023

Gynekomastia u MUDr. Zábavníkovej, Košice, okamžité a bezbolestné riešenie

Stojí to za to

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Gynekomastia u MUDr. Zábavníkovej, Košice, okamžité a bezbolestné riešenie
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V prvom rade sa musím poďakovať doktorke Zábavníkovej za skvelý prístu a ochotu odpovedať na moje zvedavé otázky. Všetkým, ktorí váhajú nad touto operáciou môžem jednoznačne poradiť, aby do toho určite šli. Gynekomastia dokáže poriadne znepríjemňovať život a toto riešnie je okamžité, rýchle a musím povedať, aj napriek tomu, že som zvolil lokálnu anestézu, tak úplne bezbolestné, maximálne miestami nepríjemné, ale v ohľade na záťaž organizmu, určite výhoidnejšie oproti celkovej anestéze. Ak váhate nad výberom správnej kliniky, tak z vlastnej skúsenosti musím povedať, že p. doktorku Zábavníkovú odporúčam všetkými 10timi!

1

Komentár (1)

Pekný deň?‍♀️?
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie pani doktorky.? Som rada, že ste s výsledkom spokojný.? Ako dlho po operácii gynekomastia ste a ako sa Vám darí? Nechcete sa s nami podeliť aj o nejaké fotky pred a po, prosím? ??
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.