Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 1. 2017 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

facelift

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Vyjadrujem poďakovanie, úctu a obdiv k chirurgickej profesionalite MUDr. Viliama Juráška. Akýkoľvek zákrok na tvári si vyžaduje majstrovstvo, vysokú odbornú erudíciu, poznanie anatómie a morfológie väzivového tkaniva v prepojení nielen s chirurgickou ale aj estetickou stratégiou postupu. Tvár je maják, je stále odhalená v spojení s okolím, teda každý milimeter tkaniva či nesprávne odhadnutý úkon nie je možné ukryť. Nenapodobiteľná chirurgická profesionalita MUDr. Viliama Juráška v spojení s estetickým cítením sú unikátnou kombináciou čo robí pána doktora Michelangelom v plastickej chirurgii. Ďakujem za vysoko profesionálnu chirurgiu tváre MUDr. Viliamovi Juráškovi a odbornému kolektívu Porta Med, s.r.o. v Košiciach. N.N.

3

Komentáre (3)

Ahoj N, ako dlho sa tvár po facelifte hojí? Čo jazvy? Sú skrýté niekde za ušami a podobne? ĎAkujem za hodnotenie. Užívaj :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Všetky ďalšie prípadne otázky vysvetlí odborne len MUDr. V. Jurášek, každý "materiál" je určitá individualita a postup či " tzv. hojenie" je individuálne, podľa genetických predpokladov.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď. Áno, každý sme iný. A áno, pán doktor vie určite najlepšie vysvetliť, ako zákrok prebieha, a čo môže nastať, ale hodnotenia zdieľame, aby sme sa dozvedeli, ako zákrok preživali jednotlivé ženy/muži, ako to prebiehalo u nich, čo ich bolelo, aké mali problémy atď. Z viacerých hondnotení si už záujemkyne o zákrok vedia urobiť obrázok.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Lifting tváre
Chcela by som sa zbavit neflexibilnej koze po akne ktora tvori vrasky... mam iba 32 rokov a moja koza na tvari vyzera na 70 rokov
Lifting tváre Lifting tváre Lifting tváre Lifting tváre
face lifting

na túto Mudr. by som najradšej zabudla, ale nedá sa, každý deň keď sa pozriem do zrkadla po absolvovaní FL u nej , ju mi pripomína môj krk , skoro necitlivé líca, zle privierajúce oko , rozdielný výzor ušných lalokov, lalok pod bradou, príliš...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.