Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 5. 2017 · Aktualizácia: 25. 9. 2023

zla skusenost s odstranenim cievky...

Nestojí to za to
Približná cena: 20 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ja osobne zial neodporucam.mam zlu skusenost s odstranenim cievky.zvolena metoda elekt.prudom nebola najstastnejsia,ranka mi nahnisala a po zahojeni bola zjazvena a este vacsia ako predtym.kedze je to na tvari,bol to vyrazny problem.isla som na opravu ale do ineho zariadenia a tam skoro odpadli nad zvolenou metodou,vraj zastaralou.oni zvolili laser a po par impulzoch je po probleme.zjazvena koza vsak ostala...radsej si zaplatte kvalitneho lekara....

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, kde konkrétne ste mala cievku? Laserom sa dá korigovať aj jazva, nerozmýšlate, že to skúsite?
Bohužiaľ z legislatívnych dôvodov nemôžeme uverejňovať meno kliniky v negatívnom hodnotení, ak by klinika alebo lekár vzniesli obvinenie, že ide o krivú výpoveď alebo akokoľvek zkreslenú informáciu, zodpovednosť by sme niesli my - portál. Na druhej strane chápeme, že je potreba informovať aj o takýchto veciach, aby sa kliniky zlepšovali. Všetky informácie zobrazujeme u Transparentných lekárov, to sú takí, ktorí súhlasili aj so zverejňovaním negatívnych hodnotení. Tých u nás aj doporučujeme prostredníctvom zelenej fajky pri ich profilovej fotke. U všetkých ostatných si v prípade potreby môžete napísať meno doktora či kliniky v SÚKROMNEJ SPRÁVE, keď by ho chcel niekto od Vás vedieť. Súkromnú správu napíšete, keď si kliknete na meno diskutujúceho. Prajem, aby ste sa stretla iba s profesionálnym prístupom.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
dobry den, cievku som mala medzi obocim, takze uplne na najviditelnejsom mieste. momentalne cakam, co z toho bude, nakolko som bola na druhom zakroku ako som spomenula a este sa to trosku hoji...pokial tam bude viditelna jazva, ktora bude prekazat (napr. mi do nej "vliezal" make up) budem urcite rozmyslat aj o jej odstraneni. dakujem, pekny den prajem, k.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.