Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 5. 2018 · Aktualizácia: 28. 9. 2023

Augmentácia u MUDr. Bogdána

Stojí to za to
Približná cena: 3.030 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentácia u MUDr. Bogdána
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dlho som sa odhodlavala podstupiť augmentaciu. Ale to, že som nemala ziadne prsia, a s tym spojenie obmedzovania (výber oblečenia, plaviek, spodneho pradla, a celkove sebavedomie) ma v podstate donútilo odhodlať sa. Túžba po krásnych velkych pevnych prsiach bola silnejsia. Kedze ma nikdy pred tym neodperovali , bála som sa hlavne toho ze sa nepreberiem z anestezie, slebo ze mi po nej bude dlho zle. Vybrala som si teda Avelane clinic na prvu konzultaciu. To je asi prvy taky krok k tomu vsetkemu. Potom ked sa doverne porozpravate z doktorom, z toho budete mat ovela lepsi pocit. Obavy zmyznu. teda aspon tie moje zmyzli. Potom som uz len odratúvala dni do konecneho terminu. V den operacie som sa viac tesila ako bála. Naozaj krasne prostredie, profesionalita a cely ochotný personal ma prijemne prekvapili . Velmi rada na to vsetko spominam, je to pre mna vela vec ktorá mi zmenila k zivot k lepsiemu. :) Uz tento rok sa chystam tam aj na rhinoplastiku. Mám inplantáty značky Nagor Impleo 360ml. Sú to okrúhle inplantáty, ktoré su tak jemné a makké že sa správajú ako anatomické . :) Taktiez som najspokojnejsia s výberom. Samozrejme ze s nim mi poradil moj doktor Bogdan. :) Čo sa tyka po operacii , vobec mi nebolo zle , ani bolesti neboli kym som si prvy raz nesadla. Vtedy som pocitovala akoby silnu svalovku na prsiach, kedze mam implantat pod svalom, a trochu sa mi krutila hlava, ale to po par minutach preslo, . Oprovali ma doobedu, A vecer som uz v podstate pod dohladom zdravotnej sestri sla po svojich na wc . :) Na druhý den ma cakalo vytahovanie drénov, to bolo pár sekund neprijemnosti, ale nic co by sa nedalo v pohode vydrzat :). Dali mi dole aj obvez a nasadili pooperacnu stahujucu podprsenku. Kedze obvaz mate velmi pritiahnutý, tak je to velka ulava a dokonca som poprvý raz uvidela aj svoje nové prsia :).

1

Komentár (1)

Dobrý deň, mohli by ste mi prosím vás poslať foto ako vyzerajú teraz a aké ste mali prsia predtým, ja som si tiež také vybrala na odporúčanie doktora, ale v realite si to ešte neviem predstaviť. Ak vám to nerobí problém. Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.