Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

13. 6. 2013 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Úspešná labioplastika vďaka pani dr skulavikovej

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Úspešná labioplastika vďaka pani dr skulavikovej
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Obrovske podakovanie pani doktorke JOZEFINE SKULAVIKOVEJ!!! Pred par dnami som podstupila zakrok labioplastiky u spominanej pani doktorky.Svoj pocit nedokazem slovami ani popisat,je to operacia tej najintimnejsej casti,preto sa priznam,ze som sa k zakroku pripravovala takmer 10rokov kym som konecne nazbierala odvahu.A teraz.....citim sa neskutocne dobre a to vdaka ZLATYM RUKAM a LUDSKEMU PRISTUPU pani doktorky.Klinika Meddissimo v Bratislave,na ktorej som bola ubytovana nadmieru splnila moje ocakavania.Personal v zdravotnickom zariadeni je velmi priatelsky a profesionalny,okolie prenadherne a zariadenie celej kliniky na velmi vysokej urovni.Neodpustim si este podotknut,ze som mala velmi dobry pocit z toho,ze pani doktorka ako zena najlepsie rozumela moje trapenie,ktore vdaka nej skoncilo. Pani doktorka Skulavikova z celeho srdca vam uprimne dakujem :) S pozdravom MICHAELA.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Labioplastika v krátkom čase

Dobrý deň, potrebovala by som urobit korekciu ohanbia a chcem sa opýtať koľko by to stalo a ci by to bolo možné u vas urobit. Kedže pracujem v zahraničí a budem mat krátku dovolenku chcela by som absolvovať operáciu v krátkom čase a to predbežne medzi...

Čítať ďalej
Cena zákroku a pooperačné bolesti
Dobrý deň mala by som záujem podstúpiť labioplastiku. Chcela by som sa opýtať koľko by to stálo, v akom časovom rozhraní by sa operácia dala podstúpiť a koľko by tvrali pooperačné bolesti.Ďakujem za skorú odpoveď.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.