Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 10. 2019 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Labioplastika a úprava predkožky klitorisu

Stojí to za to
Približná cena: 1.000 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika a úprava predkožky klitorisu
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Absolvovala som labioplastiku a úpravu predkožky klitorisu u pána dr. Kováča v Nitre v klinike Avelane. Pred zákrokom som bola na konzultácii, kde sme sa s pánom doktorom porozprávali o všetkom čo sa týka zákroku, priebehu i rekonvalescencie. Zhruba do mesiaca od konzultácie som mala termín zákroku. Prostredie kliniky i izby, kde ma prijímali sú čistučké, sestričky boli veľmi milé, všetko mi vysvetlili. Samotný zákrok trval asi hodinku. Vôbec ma nič nebolelo, ani po zákroku. Práca dr. Kováča je naozaj kvalitná, ako aj jeho prístup. Po dvoch týždňoch som mala rany úplne zahojené. Som naozaj spokojná a pána doktora môžem len odporučiť.

1

Komentár (1)

Ahoj, prosím môžem sa ťa spýtať koľko ťa to vyšlo?
Ďakujem.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Labioplastika v krátkom čase

Dobrý deň, potrebovala by som urobit korekciu ohanbia a chcem sa opýtať koľko by to stalo a ci by to bolo možné u vas urobit. Kedže pracujem v zahraničí a budem mat krátku dovolenku chcela by som absolvovať operáciu v krátkom čase a to predbežne medzi...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.