Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 6. 2018 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Korekcia očných viečok

Nestojí to za to

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pani doktorka S. je veľmi milá pani, s citlivým ľudským prístupom. S operáciou mojich horných viečok však nie som spokojná, nakoľko mám v kútikoch očí previsy kože, je to horšie ako predtým. Pred operáciou som mala previs v jednom kútiku oka o ktorom som si myslela, že operáciou to pani doktorka vyrieši. Kvôli tomu som predsa prišla na kliniku. Nestalo sa, naopak, mám previs i v druhom kútiku oka. Keď som nato upozornila, pani doktorka mi odporučila laserovu korekciu. Čiže, ďalšia finančná podpora pre kliniku, avšak ktovie s akým výsledkom pre mňa. Po tejto operácii, s ktorou sa dodnes neviem vyrovnať pri pohľade do zrkadla, vyjadrujem nespokojnosť s operáciou pani doktorky a hovorím, nestojí to zato!

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, mrzí ma, že výsledok operácie nie je taký, aký ste očakávali. Upozornila Vás pred zákrokom pani doktorka, že k niečomu takémuto môže dôjsť, že nebude stačiť len jeden zákrok, ale možno bude potrebné absolvovať ešte ďalšiu úpravu viečka?
Z legislatívnych dôvodov nemôžeme publikovať negatívne hodnotenia s uvedením všetkých detailov, v tomto prípade s menom lekára/kliniky. Zodpovednosť za zverejnený obsah je totiž na nás, tzn. pokiaľ by klinika/lekár vzniesol obvinenie na súde, že ide o lož či akokoľvek skreslenú informáciu, trestne odpovední by sme boli my/portál.
Negatívne hodnotenie s uvedením všetkých detailov je možné iba u subjektov, ktoré s tým súhlasili – tzv. Transparentní lekári https://www.estheticon.sk/transparentny-lekar-podmienky.
Vzhľadom k tomuto faktu, vás poprosím neuvádzať meno lekára pod príspevkom.
Samozrejme chápeme, že sú tieto informácie pre Vás dôležité, máte možnosť si toto všetko povedať cez "súkromé správy", ktoré sú len medzi Vami užívateľmi. A to jednoduchým klikom pod profilovým obrázkom daného uživateľa. Určite má ale vaše negatívne hodnotenie svoj význam. Vami zvolený počet hviezdičiek sa prepíše lekárovi do celkového hodnotenia a na hodnotenie môžu reagovať iní užívatelia.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, mohla by si vložiť fotku, ťažko sa to takto posudzuje. Čo Ti povedalo na to Tvoje okolie?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.