Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 11. 2018 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Spokojná s výsledkom Slimlipo brucha ale sklamanie v klientskom prístupe

Nestojí to za to
Približná cena: 1.900 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Povodne som svoju skusenost nechcela zverejnovat, ale kym som sa odhodlala podstupit tento zakrok, sama som bola vdacna za kazdu reakciu, ktoru som na internete nasla. Absolvovala som slimlipo brucha pred 6 mesiacmi. So samotnym zakrokom a jeho efektom som maximalne spokojna. Druhy krat by som vsak volila inu kliniku. Nebola som spokojna s komunikaciou ani s pristupom ku klientovi. Pride mi zvlastne, ze som nekonzultovala zakrok s lekarom a neboli mi vsetky informacie vopred povedane (ja som si naivne myslela, ze ma budu pred zakrokom este informovat). Tesne pred zakrokom na sale mi lekar povedal, ze mam aj diastazu brusnych svalov a pruh - toto vediet vopred, asi by som zvazila iny postup (abdominoplastiku). Na stranke propaguju videa, kde pacientky pridu na kontrolu, pricom realne ku ziadnej kontrole nepride. Bolo mi povedane, ze za 2 mesiace bude brucho zahojene - nehrozi. Rozumiem, ze je to prudko individualne, ale cakala by som realnu informovanost na urovni - typu vacsina pacientov sa zahoji do 2 mesiacov, ale moze sa stat ze to bude trvat aj rok. Povodne som chcela absolvovat naraz brucho a boky, ako propaguju na stranke, ale to mi hned bolo zamietnute, ze to pan doktor nerobi. Dodatocne mi to vysvetlili tym, ze o tom rozhoduje lekar sudiac pomer vahy/vysky a mnozstvo lidokainu, co je paradox, pretoze ja som ziadne stretnutie s lekarom pred zakrokom nemala. Nejdem tu pisat vsetky sklamania a nedorozumenia ktore vznikli, na to sluzi ich klientsky servis, ktory po opakovanom napomenuti odpovedal na moju staznost po vyse 2 (!!) mesiacoch... Jedine pozitivne hodnotim vtipneho lekara a vysledok zakroku, to vsetko medzitym a potom by som rada pustila z hlavy, lebo celkom nerozumiem ako moze klinika na urovni takto fungovat. Sklamanie na celej ciare.

1

Komentár (1)

Úplne Vás chápem. Ja mám rovnakú skúsenosť na jednej očnej klinike v Bratislave, kde som absolvovala operáciu oka. Rovnaká neinformovanosť a absolútny nedostatok informácií. Toto všetko za veľký peniaz. Príliš silná káva!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Idem k nemu na ďalší zákrok

Som už po zákroku a veľmi som spokojná s prístupom doktora a personálu. Obzvlášť som prekvapená serióznosťou pána doktora, čo sa dnes už veľmi nevidí. Idem k nemu na ďalší zákrok a určite budem navštevovať len túto kliniku...hlavne pre jej serióznosť....

Čítať ďalej
liposukcia SlimLipo

Ja som liposukciu SlimLipo podstúpila v YES VISAGE a bola to jedna z mojich najlepších investícií. Majú tam skvelý servis úžasný prístup ku klientom. AJ obavy ktoré som mala, že nebudem môct týždeň medzi ľudí boli zbytočné, už z kliniky som...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.