Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 11. 2017 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Liposukcia u MUDr. Turkina

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pre liposukciu som sa rozhodovala dlho. Predtým som skúšala všetko možné, aby moje telo vyzeralo trochu súmernejšie, ale bez väčšieho efektu. Priznávam, že som nečítala recenzie na lekárov. Len som využila najskorší ponúknutý termín konzultácie. Na kliniku som šla s malou dušičkou, veď nešlo o deravý zub, ale o niečo, čo mi pridá na spokojnosti. Doktor Turkin ma príjemne prekvapil. Profesionalita a ľudskosť je tá najlepšia kombinácia.Pokojne by som tam poslala sestru, ak by potrebovala. Ďakujem všetkým, ktorí sa o mňa starali. M.

6

Komentárov (6)

Ahoj, tak to si odvážna, že si oslovila lekára bez prečítania recenzií. Ale mala si šťastie :) Odkiaľ si si nechávala tuk odstraňovať a bolo to bolestivé?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Šlo o liposukciu brucha. Nad jazvou po dvojnásobnom cisárskom sa mi rokmi utvoril niečo ako klokaní vak. Veľmi ma to trápilo. Ešte stále sa mi stáva, že si chcem ruky pred telkou pohodlne "odložiť" na brucho a spadnú mi dole :) Samozrejme koža mi trochu ovisla, ale nedá sa to porovnať.
Čo sa týka bolesti, hneď po zákroku som mohla sama vstať. Lieky som brala asi tri dni a aj bez nich sa to dalo vydržať. Trochu nepohodlné bolo nosenie korzetu, no nakoniec som si naň tak zvykla, že som si ho občas dala i vtedy, keď už nebolo treba. Na druhej fotke som tri týždne po zákroku, takže mám ešte trochu opuch, ale konečne sa cítim ako človek :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, kolko tuku ti odobrali? Ten korzet si ako dlho nosila? Mohla by si ho odfotit? Aj seba z boku po liposukcii? Diky moc
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Odobrali mi liter a pol, tuším. Korzet sa nosí 6 týždňov, ale občas sa prestrieda elastickou bielizňou. Som v práci na niekoľko týždňov, takže fotky nehrozia, ale korzet je pevný, mäkký, s príjemného materiálu telovej farby. Zapína sa na oboch bokoch háčikmi a zipsom. Rovnako v dolnej časti má háčiky. Keď ho dáš dolu, začne ti chýbať.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Tak na mna potom mysli s fotkami. Este otazka, kolko to cele stalo?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Je to individuálne. Podľa toho, či s narkózou, alebo bez. Či tam ostaneš na noc, alebo ideš hneď domov. Napíš na kliniku. Tam ti budú vedieť predbežne vyčísliť.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
tuk v oblasti brucha a stehien
rada by som vedela,kolko tento zakrok stoji (brucho+stehna),da sa to urobit jednorazovo(zijem v UK a rada by som som to mala za sebou v pribehu tyzdna povedzme) DAKUJEM
Vydarená tumescenčná liposukcia

Ahojte, mám 3tí deň po zákroku u pána doktora Simkanina. Robil mi driek, za 2týždne idem ešte na brucho. Som 4roky po pôrode, pribrala som v tehotenstve 31Kg, a keď sa teraz pozriem do zrkadla, mám strašnú radosť. Veľmi som sa bála, no nemusela...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.