Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 7. 2019 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Estetické zákroky u lekárky, ktorej záleží na pacientovi - MUDr. Filkorova

Stojí to za to

O lekárovi

2 adresy v Košický kraj
Hodnotenie:
Estetické zákroky u lekárky, ktorej záleží na pacientovi - MUDr. Filkorova
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Bola som u pani doktorky Filkorovej spolu s mamou .Casovo som sa nemohla prispôsobiť jej pracovnej dobe a pani doktorka čakala na nás do neskorých večerných hodín aj napriek tomu ,že mala davno po pracovnej dobe a mohla svoj čas tráviť so svojou rodinou. Chcela som mezolifting na klesajúce obočie ale pani doktorka mi úprimne povedala že teraz to nieje veľmi vhodne (modriny) keďže vedela že mám nasledujúci deň dôležité stretnutia. Ano mohla zarobiť ,ale pre ňu nebol finančný zisk prvoradý. Prvorady bol jej klient a to si veľmi vážim lebo dnes je takýchto ľudí veľmi malo. Po konzultácii sme si dali urobiť len zväčšenie pier a sme maximálne spokojne. Bola vtipná ,plna pozitívnej energie ,profesionálna a výsledok nás očaril .Dakujeme a určite sa tam budeme vracať , lebo ona je profesionál .?

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Liplift u MUDr. Žiaka

Pred niekoľkými mesiacmi som bola na zákroku u MUDr. Žiaka, všetko prebehlo v poriadku, od konzultácie cez zákrok až po pooperačnú starostlivosť, s výsledkom som spokojná. Klinika Concept Clinic je na vysokej úrovni, pán doktor je veľký odborník...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.