Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

18. 10. 2019 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Labioplastika - ako som si splnila sen

Stojí to za to
Približná cena: 650 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Vždy som túžila po menšie vyzerajúcich pyskoch. A pani doktorka Balážová mi k tomu splnenému snu velmi pomohla. Počas našej konzultácie mi dopodrobna vysvetlila, ako bude priebeh zákroku prebiehať. V deň zákroku som pociťovala miernu nervozitu, ale keď ma pani doktorka príjmala na sál, tak nervozita úplne ustúpila. Zákrok trval necelú hodinu, pričom som necítila žiadnu bolesť. Opuch mi zmizol do 10 dní a s výsledkom som maximálne spokojná. Preto pani doktorke veľmi pekne ďakujem a ak by som si mala vybrať ešte raz, tak by som si vybrala zase ju. Vrelo odporúčam. Usmievavejšiu a príjemnejšiu pani doktorku nenájdete ?.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Termin na konzultaciu

Dobry den, pani doktorka, chcela by som k Vam poziadat o termin na konzultaciu ohladne svojho stavu po labioplastike , realizovanej v polovici aprila 2015.. Zial vysledok, na ktorom sa hojenie /sice p.p.i./ ustalilo , je pre mna trochu sklamanim..od...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.