Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 8. 2021 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Labioplastika, MUDr. Kováč, Nitra, cítim sa vo svojom tele dobre a pohodlne

Stojí to za to
Približná cena: 700 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika, MUDr. Kováč, Nitra, cítim sa vo svojom tele dobre a pohodlne
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zákrok ako taký som dlho zvažovala a párkrát som si to aj rozmyslela, ale po niekoľkých rokoch som sa rozhodla, že nemá zmysel sa celý život trápiť s niečím, čo sa dá napraviť. Obrátila som sa na pána doktora Kováča a neľutujem. Pán doktor je veľmi milý, slušný, odpovie na všetky otázky, venuje toľko času, koľko treba. Zákrok som absolvovala 6.4.2021 a odvtedy ani na sekundu neľutujem, že som ho podstúpila. Po dodržaní všetkých odporúčaní sa mi všetko zahojilo, niečo sa ešte stále hojí, ale nedá sa to porovnať so stavom predtým. Konečne sa vďaka pánovi doktorovi Kováčovi cítim vo svojom tele dobre a pohodlne :-)Týmto by som chcela poďakovať aj veľmi milým sestričkám, ktoré pri zákroku asistovali, atmosféra bola uvoľnená a všetci boli zlatí.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Som študentka a hľadám pomoc.

Pekný deň prajem. Som študentka a hľadám pomoc. Keďže som sa niekde dočítala,že operácia je možná až po 18-ke ,chcem sa spýtať či nie je možné podstúpiť zákrok aj skôr... Keďže som dosť mladá,celý život pred sebou... a tam dolu to nevyzerá...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.