Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

31. 12. 2020 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov-Augmentácia, Mentor-anatomické 375ml, MUDr. Ján Bumbera, FRAIS Bratislava, som veľmi spokojná, vynikajúca voľba

Stojí to za to
Približná cena: 2.997 €

O lekárovi

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
WhatsApp
Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov-Augmentácia, Mentor-anatomické 375ml, MUDr. Ján Bumbera, FRAIS Bratislava, som veľmi spokojná, vynikajúca voľba
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

21.novembra 2020 som podstúpila augmentáciu pŕs.

  1. Septembra 2020 som bola na prvej a jedinej konzultácii a som tomu rada. Predovšetkým, že som si vybrala podľa recenzií najlepšieho doktora, ktorý ma nesklamal. Všetko mi vysvetlil, pretože som za ním išla iba s jedinou podmienkou, aby bolo zväčšenie prirodzené. Nevedela som čo mám chcieť. Pán doktor všetko vysvetlil.

Mám dve odkojené deti, prsia úplne zničené. Pred pôrodmi boli drobné, počas kojenia sa mi zväčšili o dobre dve veľkosti, ale po dokojení druhého dieťaťa som ich mala úplne zdevastované. Jeden prsník ešte viac klesnutý na čo ma upozornil až pán doktor.... Augmentáciou sa snažil ich mierne skorigovať. Odporučil a použil implantáty mentor anatom 375 ml. Vzhľadom na výpočty, podrobné rozmeriavanie, veľkosť prsných svalov, postavu, nákresy, tabuľky a moje osobné presvedčenie to bola vynikajúca voľba. Som veľmi spokojná. Vyzerajú prirodzene, pekne, plno, nemusím sa hanbiť chodiť bez podprsenky aj s výstrihom. Veľká spokojnosť. Bojím sa len ich životnosti. Operáciu, bolesti aj po operačné stavy sa dajú zvládnuť. Lepšie je po operácii ostať na noc na klinike. Postarajú sa vynikajúco. Predsa len, dlhšia cesta domov mi neprišla ideálna. Mne by trvala 2 hodiny a po narkóze som trpela nevoľnosťou. Ja som bola na klinike Frais Bratislava, týmto ďakujem aj celému personálu, hlavne pánovi doktorovi a super sestričkovi, ktorý sa o mňa úžasné staral, kontroloval, vysvetľoval, ošetroval a staval na nohy ??

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.