Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 7. 2021 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Veľká nespokojnosť

Nestojí to za to
Približná cena: 3.250 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Veľká nespokojnosť: stále mám veľké rozdiely hustoty vlasov po 2 zákrokoch. Po prvom zákroku to bolo veľmi slabé. Ak som chcel korekciu (2. zákrok), musel som si doplácať 1000 eur. Pri druhom zákroku sa komunikátor nedohodol s lékarom a zabudli mi transplantovať vlasy do stredu hlavy. Nielenže zabudli tam transplantovať, ale znova som nedostal dostatočný počet štepov do rohov hlavy, kde je veľmi nízka hustota vlasov. Nakoniec mi vrátili 500 eur zato, že mi zabudli dať vlasy do stredu hlavy, ale nič nemení fakt na tom, že som za zákrok zaplatil 3250 eur a musím ísť ešte na jeden zákrok, no určite nie na tejto klinike. Choďte radšej do Turecka, kde je to lacnejšie a stopercentne kvalitnejšie. 

2

Komentáre (2)

Dobrý deň prajem,
z vlastnej skúsenosti Vám môžem poradiť, aby ste nad Tureckom ani nepremýšľali. Absolvoval som transplantáciu vlasov pred dvoma rokmi a poviem Vám, že to bola najväčšia chyba v živote. Darcovskú zónu mám úplne zdevastovanú, transplantované vlasy vyzerajú neprirodzene a vyzerá to hrozne.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Zdravím,
je mi ľúto, že zákrok nevyšiel. Ale nie je klinika ako klinika. Nájdete aj dobré aj zlé kliniky v Turecku, preto si treba urobiť prieskum trhu - ako dlho pôsobí klinika, akou metódou robia zákrok, recenzie a počet recenzií na tú kliniku atď..kiežby som sa na to všetko pozrel pred zákrokom :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zbavenie sa tzv "kútov"

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, viete mi poskytnúť bližšie informácie týkajúce sa transplantácie vlasov? Mám 30 rokov a chcel by som sa zvaiť tzv" kútov"..viete mi povedať ohľadom zákroku, ako dlho to trvá, či sú potrebné opakované návštevy,...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.