Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 4. 2019 · Aktualizácia: 27. 7. 2023

Transplantácia vlasov Bratislava

Stojí to za to

O lekárovi

PHAEYDE Clinic
Bratislava
Hodnotenie:
Transplantácia vlasov Bratislava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zákrok som podstúpil minulý týždeň v Budapešti a pomaly už začínam realizovať všetky obvyklé úkony, podľa inštrukcií kliniky. Bol som veľmi milo prekvapený personálom a prístupom, ktorý hodnotím ako mimoriadne profesionálny a priateľský. Veľmi dlho som rozmýšľal, či a kde do toho ísť a rozhodoval som sa podľa preukázaných referencií a dojmov z konzultácií, ktoré boli logicky asi jediné relevantné. V tomto smere s odstupom času hodnotím, že som sa rozhodol veľmi dobre a vybavením ako aj po stránke personálu PHAEYDE rozhodne odporúčam. Samotný zákrok nebolí a ubehol mi veľmi rýchlo, aj keď trval v podstate s prestávkami celý deň. Prvú polovicu, teda extrakciu folikúl, človek prežíva ako niečo nové, zároveň som dostával tiež informácie o zákroku a pýtal som sa aj ja, takže to ubehlo skutočne rýchlo. Po malej prestávke nasledovala obedová, ktorú som prežil na vlastnej izbe, s výborným obedom a trochu som si oddýchol. Počas druhej polovice som pozeral DVD, takže to tiež išlo rýchlo. Naozaj som nič necítil, človek dostane dosť veľa injekcií na rôzne miesta, ale aplikujú sa niečim podobným ako je pero a zhruba takú štvrtú už naozaj nie je vôbec cítiť. Prvé dva dni som spal iba s leteckým vankúšom, aby som si nedráždil ako darcovskú, tak príjmovú oblasť. Teraz už je to ok, prvý krát som si umyl aj "nové vlasy" a čakám čo sa bude diať. Mali by vypadnúť, ale zatiaľ sa im nechce.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
transplantácia vlasov FUE
Dobrý deň. Aká je prosím cena 1 štepu pri transplantácii vlasov FUE metódou na vašej klinike. (resp. koľko ma to približne asi celkovo bude stáť. Chcem zakryť kúty a redšie vlasy na povrchu hlavy, nemám plešinu). Ďakujem.
Zbavenie sa tzv "kútov"

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, viete mi poskytnúť bližšie informácie týkajúce sa transplantácie vlasov? Mám 30 rokov a chcel by som sa zvaiť tzv" kútov"..viete mi povedať ohľadom zákroku, ako dlho to trvá, či sú potrebné opakované návštevy,...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.