Opuch po operácii prsníkov

Pes
Pes
19. 6. 2020 · Posledná odpoveď: 22. 6. 2020

Dobrý deň som 9. deň po augmentacii mám 380ml vysoký profil a prsia sú väčšie ako som chcela. S doktorom sme sa dohodli na veľkosti max C. Zboku su prsia dost výrazné. Myslite si že sa môže veľkosť ešte zmeniť a takúto veľkosť spôsobuje opuch ?

Reklama

odpovede (2)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň,
bohužiaľ, bez fotiek nemožno hodnotiť.

S pozdravom
MUDr. Jozef Fedeleš, Ph.D.

Klinika YES VISAGE - klinika estetickej medicíny a plastickej chirurgie
4.9
(428)
Bratislava
Estetická chirurgia, Intímna chirurgia ...

Dobrý deň
Ďakujem za otázku. Je to ťažko takto hodnotiť bez fotiek.
Postupným vstrebávaním opuchu sa celková veľkosť určite ešte dosť výrazne zmenší. Po 3 mesiacoch ako tak ....a v 6 mesiacoch by to malo byť na úrovni 90-95 % finálneho objemu.
Ak ste mala takmer O-ový základ/ A-čka- tak 380 ml sú dobré 2 košíky naviac, takže v tomto aspekte by to malo byť OK. Ale to je asi jediné, čo je ako tak objektívnejšie na celej tejto dileme.
(Je trocha iný estetický výsledok u 12 cm širokého implantátu s 5 cm profilom a 13.4 cm širokého implantátu s 3.8 cm profilom- pri rovnakom objeme )
K ostatnému sa nedá vyjadriť, aj v prípade, ak by som mal fotky k dispozícii, tak by tam bola veľká dávka subjektivity. Najdôležitejšie je , ako to budete vnímať Vy...ako to Váš plastický chirurg odhadol, vzhľadom k Vašim prianiam a "všetkým" anatomickým dispozíciám.

S pozdravom, Dr. Bumbera

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
Plastický chirurg, Intímny chirurg
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 23. 8. 2022
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 12. 12. 2017
Gynekomastia
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 23. 10. 2014
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 22. 3. 2019
Odstránenie jaziev
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 22. 3. 2020
Zväčšenie pŕs
Žiadne odpovede
Blefaroplastika
Žiadne odpovede
Abdominoplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 12. 12. 2014
Abdominoplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 24. 10. 2018
Neinvazívny lifting
Žiadne odpovede

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára