Operácia prsníka a poisťovňa

vladimir246552
22. 10. 2014 · Posledná odpoveď: 23. 10. 2014

Po horúčkovitom ochorení dochádzalo u mňa k bolestivému zdureniu ľavej prsnej žľazy, ktoré pretrvávalo aj trištvrťe roka. Po chirurgickom vyšetrení mi bola vykonaná operácia a odstránená prsná žľaza. 8 rokov som mal pokoj, až do toho roku, kedy sa mi to objavilo na pravom prsníku. Zdurenie sa niekoľko mesiacov nezlepšuje a ja by som chcel absolvovať operaáciu aj pravého prsníka. Som poistenec Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Je táto operácia u Vás hradená, alebo ju musím zaplatiť ? Ak ju musím platiť, je cena rovnaká aj pre zákrok jedného prsníka? Ďakujem.

Reklama

odpovede (2)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

23. 10. 2014

Dobrý deň

Spomínananá operácia je hradená len v zdravotníckych zariadeniach ktoré sú zazmluvnené s poisťovňami. Doporučujem aby ste sa obrátili na pobočku vašej poisťovni, kde vám presne povedia za akých podmienok preplatia operačný zákrok.
Na našej klinike vykonávame operácie gynekomastií , ale celý zákrok si hradí klient sám.
Čo sa týka ceny, tá je presne daná za výkon a môže sa znížiť len vtedy, ak náklady na celkovú anestézu budú nižšie z dôvodu operácie len jedného prsníka.
V prípade ak sa rozhonete kontaktujte nás
Doporučujem osobnú konzultáciu s lekárom.

Všetko dobré - Kubeková - sestra Essur Clinic

Banská Bystrica
Estetická chirurgia, Intímna chirurgia
23. 10. 2014

Prajeme Vam dobry den,
operacie gynekomastie su spravidla na nasej klinike je platene priamou platbou, V niektorych pripadoch boli pokusy pacientov o ciastocnu uhradu zo strany poistovne, viem len par pripadoch za roky praxe, ked bola uhradena urcena percentualna cast.
Pokuste sa informovat. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete sa u nas objednat.
S pozdravom, dr. D.Guba, ULK, Bratislava.

Trnava
Plastický chirurg, Intímny chirurg ...
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 7. 4. 2013
Zmenšenie prsníkov
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 4. 1. 2022
Rhinoplastika
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 18. 4. 2014
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 22. 6. 2020
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 3. 2011
Odstránenie jaziev
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 22. 3. 2020
Gynekomastia
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 5. 3. 2019
Labioplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 4. 12. 2015
Rekonštrukcia prsníka
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 31. 5. 2022
Rekonštrukcia prsníka
Žiadne odpovede

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára