Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

15. 2. 2018 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov B-lite implantátmi

Stojí to za to
Približná cena: 4.430 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov B-lite implantátmi
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ahojte,Rozhodla som sa pridať aj ja svoj príspevok o augumentácii prsníkov, lebo viem, že aj mne to osobne veľmi pomohlo v rozhodovaní sa a prostredníctom rôznych vašich recenzií som “mapovala“ aké, ako a kde....A zároveň recenzií na odľahčené B-Lite je veľmi málo, čomu úplne rozumiem, vzhľadom na ich cenu... a preto ak niekto nad nimi intenzívnejšie rozmýšľa, tak je to ozaj tá správna voľba....Som matkou 2 detí / 39r., 172 cm a 56 kg /a možem skonštatovať, že som si po dlhom dlhom zvažovaní a ešte dlhšom rozhodovaní vybrala správne? Fakt je ten, že som sa pre operáciu rozhodla v tom najlepšom čase , lebo deti sú už sebestačné a veľa vecí si vedia urobiť samy. Bola to veľká výhoda vo fáze rekonvalescencie.Hneď od prvej konzultácie u pána doktora som sa zaujímala o odľahčené implantáty B-Lite vzhľadom na to, že mám problémy s bedrovou chrbticou od čias kojenia / každé dieťa 1,5 roka /. Po odrastení detí som si našla čas aj na seba kvôli bolestiam v krížoch a už niekoľko rokov cvičím váhou vlastného tela / s trénerom / a tým predchádzam aj týmto nepríjemným bolesiatm. Tie sa už objavujú len sporadicky.Profesionálny prístup a charizma pána MUDr.Boháča mňa a aj môjho manžela nakoniec presvedčili, že voľba je správna a že sa zverím do tých správnych rúk? . Spoločne sme zvolili odľahčené implantáty B-Lite, 385ml vkladané pod sval a rez vedený v podprsníkovej ryhe. Váha každého implantátu je však len 285 gr, čo je perfektné, lebo ich takmer vôbec necítim a dúfam, že gravitácia sa mi tiež oblúkom vyhne?. Najviac zo všetkého som sa bála narkózy ako ju bude moje telo znášať...napriek mojím obavám dopadlo všetko veľmi dobre a z celého môjho srdca by som sa veľmi pekne chcela poďakovať aj celému tímu sestričiek, ktoré sa o mňa veľmi pekne starali ĎAKUJEM??? . Rekonvalescencia prebiehala presne tak ako ju viaceré popisujete...snáď len podotknem, že ten tlak na prsiach sa dá zniesť a striedanie polohy z ľahu do sedu bolo v prvých 2 týždňoch najhoršie...ale my ženy, keď si niečo zaumienime, tak čo to aj pre krásu vydržíme...:)Momentálne som 2. mesiace po operáciií a s odstupom času mám na hrudi veľmi prijemný pocit. Vôbec nič necítim navyše?. Úplne prirodzene sa mi moje prsia stotožnili s cudzím predmetom a všetko sa krásne hojí. Prsia sa dostávajú do kondície a ja sa už neviem dočkať jarného športovania? Túžila som po prirodzene vyzerajúcich prsiach a aby boli tak akurát k mojej postave a môj sen sa mi splnil na 100%.Nakoniec snáď len toľko, že ak intenzívne premýšľate o augumentácii prsníkov, vyberte si toho správneho doktora a jeho dokonale odvedená práca Vás vždy poteší pri každodennom podľade do zrkadla? Ja viem a cítim, že som tak urobila. Ešte raz VEĽKÉ ĎAKUJEM pan MUDr.Martin Boháč Jana

5

Komentárov (5)

Ahoj Janka, naozaj krásne napísané, úplne z toho cítiť akú máš radosť a že si naozaj spokojná ako s výberom implantátov tak i s výberom lekára. Ak by si mohla vložiť ešte foto pred a po operácii, určite by to bolo skvelé. Ako sama píšeš veľa hodnotení na B-Lite implantáty nie je, takže pre ženy, ktoré taktiež nad nimi uvažujú, to budú cenné informácie. A fotka je niekedy viac než 1000 slov.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Katka, ďakujem Ti za spätnú väzbu:) áno súhlasím, že fotky majú tiež určitú vypovedaciu hodnotu a niekedy aj presvedčia...ja si ale chránim svoje súkromie a nemám záujem zverejňovať svoje fotky. MUDr.Boháčovi som veľmi povďačná a v jeho záujme som chcela vyzdvihnúť jeho profesionalitu a ľudský prístup:).
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Chápem Tvoje rozhodnutie Janka i keď na druhú stranu je to škoda neukázať pekný výsledok. Prezradíš aspoň na základe čoho si si vyberala lekára? Oslovila si ich viacerých?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Katka, áno presne tak, oslovila a navštívila som viacerých lekárov, aby som bola dostatočne oboznámená s priebehom zákroku pred a po. Vyberala som si na základe odporučení, recenzíí a môjho pocitu intuitivne. Možem však skonštatovať, že každý jeden mi nezávisle od seba doporučil úplne inú veľkosť, značku a aj tvar. Preto rozhodovanie bolo tiež dosť ťažké vzhľadom na to, že som síce vedela čo chcem, ale aby to tak vyzeralo aj v skutočnosti....Najviac ma však oslovil a zaujal svojím prístupom MUDr.Boháč, ktorého som si nakoniec aj zvolila:)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň Janka,

ďakujem pekne za spätnú väzbu. Veľmi ma teší, že ste spokojná a že máte pocit prirodzenosti...to sa práve snažím mojim pacientkam dopriať.

Prajem Vám príjemný zážitok z jarného športovania ...a sestričkám odkážem :)

S prianím pekného dňa
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.