Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 6. 2021 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov-Polytech, MUDr. Boháč, Bratislava, výsledok, ktorý mi navrátil do života iskru

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov-Polytech, MUDr. Boháč, Bratislava, výsledok, ktorý mi navrátil do života iskru
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Od prvého telefonátu s pani asistentkou Luciou mi bolo jasné, že je to klinika na vysokej úrovni. Ústretovosť a ochota.Boli mi zodpovedané moje prvotné otázky a naplánovaný termín konzultácie i zákroku bez dlhšej doby čakania. Za celý čas som sa nestretla s vetou “nedá sa- nemôžeme”. Hneď prvé stretnutie s pánom docentom, bolo veľmi priateľské a profesionálne. Prekonzultovali sme možnosti a vyvodil záverečný verdikt na základe mojich predstáv a danej reality.Ako matka dvoch detí, po viac ako 6ročnom kojení, som túžila mať opäť prsia, pri ktorých si budem môcť obliecť akékoľvek spodné prádlo, či šaty a nepôsobiť vulgárne.Trochu som sa obávala, či veľkosť implantátov v ml, ktorú sme zvolili nebude veľká. No teraz, týždeň po zákroku som viac ako maximálne spokojná. Dôležité je, dôverovať skúsenostiam pána docenta. Určite Vám poradí správne a vkusne. Keď sa spojí profesionalita, ľudskosť a estetické cítenie- vznikne výsledok, ktorý Vám navráti do života iskru a odpočíta 10rokov v čase. Celý priebeh zákroku bol promtný a bez stresu. Rekonvalescencia je zvládnuteľná aj pri malých deťoch bez pomoci. Po jednom dni som už fungovala, ako v bežný deň- až na menšie obmedzenia.Už sa neviem dočkať sezóny plaviek, kedy si vychutnám pocit, že aj matka dvoch detí, môže mať postavu ako lusk. ? Veľké ďakujem.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie prsníkov Mentor 330 ml

Operáciu / zväčšenie prsníkov som postúpila 17.10.2016, som necelý rok po zákroku. Môžem povedať, že lepšie rozhodnutie som urobiť nemohla. Sú krásne, som nadmieru spokojná. Klinika, personál, vybavenosť, ľudský milý prístup. Fakt super. Veľká...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.