Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 3. 2015 · Aktualizácia: 30. 8. 2023

Mesiac po operácii

Stojí to za to

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Mesiac po operácii
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Vekom a výrazným schudnutím nevyzerali moje prsia vôbec dobre. Riešenie - augmentácia. Na základe odporúčaní som si dohodla konzultáciu u Dr. Paliatku. Priznávam s istou dávkou obáv, no s vedomím, že horšie to byť nemôže a veď nakoniec do toho nemusím ísť. Jeho profesionálny ale zároveň aj veľmi príjemný a ľudský prístup mi dodal odvahu. Momentálne som mesiac po operácii. Nehovorím, že som nemala v živote lepšie dni ako tie prvé po operácii, no teraz sa už cítim fajn a teším sa z krásneho poprsia. Moje veľké ďakujem patrí predovšetkým MUDr. Paliatkovi, ale tiež aj ostatnému personálu za skvele odvedenú prácu a ich perfektný prístup k pacientovi. Celé zariadenie pôsobí veľmi príjemným dojmom a môžem ho všetkým len a len odporučiť.

1

Komentár (1)

Ahoj mohla by si vlozit foto?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Prsa pro mě byla noční můrou

Ako každá žena niekedy bola so sebou nespokojná, ja som presne taká istá :) Moje prsia pred zákrokom boli pre mňa nočnou morou, ale veľmi som sa bála zákroku. Keďže každý ma odhováral, trvalo mi dlho kým som sa odhodlala. No dnes som neskutočne...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.