Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 1. 2019 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Operácia gynekomastie a liposukcie Bratislava

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia gynekomastie a liposukcie Bratislava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Čaute chlapi.Som cca 10 týždnov po operacií gynekomastie a liposukcie a možem povedať, že výsledok je perfektný!!! Väčšie prsia som mal od puberty a dnes mam 31 rokov a lutujem ten čas, že som nebol na operácií už skor. Možem sa teraz kludne vyzliecť na kupaliskách bez toho, aby som sa cítil trápne.Pán doktor Boháč je totálny profík, takže som vedel, že idem do dobrých ruk a naozaj tak bolo a je to vidieť aj na výsledku.Uplna spokojnosť!! Pán doktor ešte raz velke dakujem, začínam žiť nový život. A vy chlapi nesedte doma pretože sa bojíte, alebo sa ciťiťe trapne a kontaktujte p.Boháča a nikdy neolutujete. Bolesti sa bat nemusíte pooperačné bolesti niesu skoro žiadne, už teraz mi nevidieť skoro vobec jazvy. Odporucali mi celkou anezteziu , ale mal som z toho strach tak som dupol nohou a povedal som že chcem iba lokalnu anezteziu aj napriek tomu, že mi robili ešte aj liposukciu da sa to krasne a hravo vydržať. P. doktor pustil rádio s príjemnou hudbou a ani som nevedel ako a už som ležal na izbe. Na druhý den rano ma prišiel ešte skontrolovať a vysmiaty som šiel domov.Velka ochota, perfektný prístup a neskutočná profesionalita.Ešte raz dakujem

1

Komentár (1)

Dobrý deň,

ďakujem veľmi pekne za Vaše hodnotenie. Som veľmi rád, že ste s výsledkom spokojný a že ste sa rozhodli podstúpiť zákrok práve u nás.

Prajem všetko dobré

S úctou
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.