Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 3. 2015 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Úžasný výsledok

Stojí to za to
Približná cena: 700 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Úžasný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

4.3.2015 Niekoľko rokov som rozmýšľala nad operáciou horných viečok, až mi moja rodinka darovala na Vianoce poukaz na plastickú operáciu na klinike AVELANE. Síce som operáciu podstúpila len pred týždňom a ešte mám trošku opuchy a líca zeleno- modro-žlté,ale dnes po odstránení stehov som doslova unesená. Už teraz je to úžasné a to mi pán MUDr.Kováč povedal, že sa to ešte zlepší po celkovom vyhojení jaziev. Veľmi ďakujem MUDr. Kováčovi za láskavý prístup pred,počas aj po operácii a vysokú odbornosť,ktorej výsledok vidím na sebe. Odporúčam ho všetkým,ktorí rozmýšľajú nad podobnou operáciou.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Nevidime sa naposledy

Velmi dobra skusenost s panom doktorom. Oci som mala vzdy akoby vpadnute, prekryte vieckami, neslo u mna iba o pokles koze vekom. Pan doktor mi ich krasne upravil a urobilo mi to efekt otvorenych omladenych oci. Priebeh od konzultacie az po...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.