Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 2. 2018 · Aktualizácia: 2. 10. 2023

Augmentácia u MUDr. Juráška

Stojí to za to
Približná cena: 2.350 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Konečne som si našla čas na recenziu. U pána lekára Juráška som podstúpila augmentáciu (zväčšenie prsníkov dňa 8.12.2017. Môj prípad bol špecifický, pretože žijem v zahraničí (Kanada). Spočiatku som bola skeptická, či je vôbec reálne uskutočniť taýto zákrok vrátane konzultácie, výberu implantátov, preoperačných testov atď., keď som mohla na SVK prísť maximálne na mesiac. Odpoveď od pána lekára s pozitávnou správou (že je to reálne) bola v priebehu pár hodín. Na základe leteniek sme si dohodli termín konzultácie a zároveň aj termín plánovaného zákroku. Celá komunikácia bola prostredníctvom emailov a zákrok sa blížil. Po príchode na SVK sme si na konzultácii dohodli veľkosť implantátov (Eurosilicone 375ml - vkladanie pod sval v podprsnákovej ryhe). Nechala som si poradiť, keďže som aktívna športovkyňa (osobná a skupinová trénerka). Chcela som prirodzene vyzerajúce prsia, ktoré by mi nebránili pri vykonávaní všetkých športových aktivít. Operácia prebehla bez problémov. Prvých pár dní bola bolesť intenzívnejšia, hlavne som potrebovala pomoc pri ľahaní a vstávaní. Taktiež spánok na chrbte mi robil problémy, keďže som tak nikdy nespávala, ale dá sa zvyknúť na všetko. Je to asi 7 týždňov od operácie, cítim sa super, športujem, posilujem, behávam, pracujem. Už takmer nemám žiadne obmedzenia. Mám pocit, že v mojom prípade prebehla regenerácia maximálne rýchlo. Začala som športovať skôr, ako som čakala. Najviac som sa bála, že sa bduem musieť vzdať behu na dlhší čas, ale vôbec sa to nestalo. Pri behu necítim žiaden nezvyčajný pocit s novými prsiami. Určite odporúčam každej žene, ktorá sa chce cítiť ženskejšie. Práca lekára je úžasná, s výsledkom som maximálne spokojná. V neposlednom rade chcem poďakovať aj personálu, zlatým sestričkám a nočnej setre, ktorá bola ochotná zaskočiť za sestričku, ktorá bola na PN. Ešte raz veľké ĎAKUJEM :)

2

Komentáre (2)

Ahoj Janka, krásne napísané hodnotenie. Gratulujem Ti k novým prsiam a skvelému pocitu z nich. Odhodlávala si sa k tejto zmene dlho? A podľa čoho si si vyberala lekára?
Ak by si ešte mohla pridať foto pred a po operácii bolo by to perfektné.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj a nemohla by si prosím priložiť fotografiu ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Krásne prsia

Minulý rok v septembri, som bola u doktora Očenáša na zväčšení poprsia. Z mojej strany absolútna spokojnosť s klinikou, personálom a s doktorom Očenášom úplne za 100 bodov:) Prsia sú prirodzené, veľkosť primeraná postave, na dotyk mäkké...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.