Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 1. 2021 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Operácia horných očných viečok u MUDr. Bumberu, Trnava, som veľmi spokojná, stálo to za to

Stojí to za to

O lekárovi

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
WhatsApp
Hodnotenie:
Operácia horných očných viečok u MUDr. Bumberu, Trnava, som veľmi spokojná, stálo to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

S iniciatívou podstúpiť korekciu viečok prišla moja dcéra. Po pol roku rozhodovania a prehovárania som povedala áno a dostala som to ako vianočný darček. Musím povedať že som velmi spokojná a stálo to zato. Nelutujem. Celkový výraz tváre-očí vyzerá uplne inak a čo je najdôležitejšie vidím a pozerá sa mi ovela lepšie. Zákrok som podstúpila na začiatku decembra 2020 v Trnave u pána Dr.Bumberu . Následne po mesiaci som absolvovala kontrolu. Všetko je super zahojené. Modriny a opuch zmizli do cca týždňa ..S jeho prístupu a práce som nadšena ,jedným slovom profesionál, tak ako celý personál. Dr.Bumberu sme si vybrali na základe recenzíí známych a ich pozitívnych skúseností s ním . Tak isto ako oni môžem len odporúčať dalej a som rada že som sa nato nechala prehovoriť :)

1

Komentár (1)

Krásny deň prajem ??
Ďakujeme za Váš obsiahli príbeh a odporúčanie pána doktora ?? Výsledok je naozaj úžasný ? Krásne Vám to rozjasnilo oči a pohľad ???
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.