Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 5. 2017 · Aktualizácia: 3. 9. 2023

ťažké štádium - karpálny tunel

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mala som diagnostikované ťažké štádium karpálny tunel na obidvoch rukách, bola mi doporučená Avelane clinic, vybavená konzultácia u MUDr.Kováč - veľmi prístupný lekár, odborník, s príjemným vystupovaním, ktorý mi vyšiel maximálne v ústrety a hneď na prvej konzultácii sme si dohodli termín prvej operácie a predbežne dohodli obdobie na operáciu druhej ruky. Zákrok prebehol super, operácia cca 30 minút a hneď som išla domov, dostala som odporučenia, doporučenia čo môžem a nemôžem s rukou robiť. Veľmi príjemný bol všetok personál, s ktorým som prišla pri mojej operácii do styku. Ďakujem veľmi pekne a v septembri sa určite znovu obrátim na uvedenú kliniku a samozrejme MUDr.Kováča.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
tŕpli mi ruky

roky mi trpnu ruky... mala som stavy , že ráno som nebola schopná niekoľko minút nič urobiť.... až na koniec.. som sa rozhodla.. to riešiť.. a skončila som u pána doktora Imricha Kováča... úžasný mladý človek... príjemný, milý..profesionálne...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.