Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 3. 2021 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Syndróm karpálneho tunelu, MUDr. Šimko, Bratislava, ustúpilo tŕpnutie a neznesiteľné bolesti

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Syndróm karpálneho tunelu, MUDr. Šimko, Bratislava, ustúpilo tŕpnutie a neznesiteľné bolesti
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po niekoľkých mesiacoch chodenia po rôznych ambulanciách ma žiadny z lekárov nechcel riešiť. Následne som dostal odporúčanie na pána doktora Šimka. Po telefonickom objednaní sme sa dohodli bez problému na termíne. Pri stretnutí som bol príjemne prekvapený jeho profesionálnym prístupom a podrobným vysvetlením postupu liečby-operácie Syndrómu karpálneho tunela. Pán doktor Šimko sa snažil naplánovať operáciu čo najskôr aby sa zabránilo jej zbytočnému odkladu z dôvodu pandémie Covid-19. Pred operáciou som obdržal telefonát z kliniky s inštrukciami k operácii. V deň operácie som prišiel na kliniku, všetko prebiehalo v presne dohodnutom čase. Milé sestričky sa snažili pomôcť mi prekonať moju nervozitu a strach z operácie. Následne mi pán doktor Šimko opätovne podrobne krok za krokom vysvetlil ako bude celý zákrok prebiehať. Počas celej operácie so mnou pán doktor Šimko a celý jeho tím veľmi priateľsky komunikoval, za čo im veľmi ďakujem. Po operácii som bol poučený o následnej starostlivosť o ranu, taktiež sme si okamžite dohodli termín následnej kontroly. Operáciu som absolvoval pre obe ruky s rozostupom troch mesiacov (2.11.2020 – pravá ruka a 8.2.2021 – ľavá ruka). Pravá ruka po prvej operácii je už v plnej kondícii, ľavá ruka je ešte v procese liečenia, no výsledok operácie je už teraz viditeľný a hlavne citeľný (pár dní po operácií ustúpilo tŕpnutie celej ruky a hlavne neznesiteľné bolesti pri každom pohybe a úchope predmetov do ruky).Moja manželka bola, taktiež operovaná pánom doktorom Šimkom. Jej operácia Quervainovho syndrómu a následná rekonvalescencia prebehla úplne bez problémov.Aspoň takto by sme chceli poďakovať pánovi doktorovi Lukášovi Šimkovi, pretože vďaka jeho šikovným rukám a profesionálnemu prístupu môžeme vykonávať každodenné činnosti bez najmenších problémov a bolesti. V neposlednom rade ďakujeme aj celému jeho tímu za ochotu a pomoc počas celej doby návštev kliniky a najmä za podporu behom operácií.

1

Komentár (1)

Zdravím ?
Ďakujeme za Váš obsiahli príbeh a odporúčanie pána doktora.? Teším sa s Vami, že operácia dopadla dobre a Vám sa uľavilo hlavne od bolesti.? Ako sa Vám darí a ako prebieha ďalej zotavovanie ľavej ruky??
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Syndrom karpalneho tunelu

Po telefonickom objednani som dostala termin, zobrali ma nacas, doktor vsetko podrobne vysvetlil, vysetril . Dohodli sme termin operacie. Den pred operaciou mi volali z kliniky na ktoru hodinu sa mam dostavit, kolko to bude trvat a pod. V den...

Čítať ďalej
Operácia ľavej ruky po úraze

Práve uplynie 20 rokov od vážneho pracovného úrazu manžela. Lopatky v asfaltovacom kotli mu zachytili ľavú ruku a vytrhli mu kus /cca 25 cm svaloviny/ a rozdrtili kosti a kostičky od prstov až po lokeť. Rana bola plná asfaltu, hrozila otrava...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.