Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 4. 2021 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Fyzioterapia, ŠNOP Bratislava, som všetkým vďačná za pomoc

Stojí to za to
Približná cena: 80 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Fyzioterapia, ŠNOP Bratislava, som všetkým vďačná za pomoc
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Liečba u MUDr. Tkáča a fyzioterapia u Lucii Matuškovej a ostatných na oddelení. V januári ma boli ochotní MUDr. Tkáč so sestričkou prijať na vyšetrenie. Mala som stavy, že som sa budila na bolesti za očami, hlavy a svalstvo pohybového aparátu. Bolo tak stuhnuté, že ani cvičenia mi nepomáhali. Po absolvovaní predpísaných procedúr sa mi stav zlepšil tak, že som sa na tlak za očami prestala budiť . Fyzioterapeutka Lucia Matušková mi odhalila problém, ktorý som už ani neriešila, pretože roky som sa na problém pri hrudnej kosti sťažovala, ale "neprišlo sa " na to , prečo bolesti mávam. Lucia Matušková prišla na to, že som mala problém s rebrami , ktoré neboli na správnom mieste! Cvičeniami sme to dali na správne miesto a ja som vďačná za to, že som sa ešte za života dozvedela, v čom bol problém .... Pretože mi nikto neveril, že problém mám, hoci som vždy miesto bolesti lokalizovala. Som Vám všetkým vďačná za pomoc. Vrelé ďakujem posielam aj všetkým , ktorí sa na rehabilitácii o pacientov vzorne a trpezlivo starajú. VEĽA ZDRAVIA VŠETKÝM prajem. Viera BadurováKontrolu po zákroku ešte absolvujem, preto som hviezdičky neprideľovala, ale nepochybujem o tom, že bude prvotriedna.

1

Komentár (1)

Zdravím,
ďakujeme za Váš príbeh a odporúčanie. Teší ma, že ste spokojná a napokon sa Vám dostalo pomoci a bolesti ustúpili. Nech sa Vám darí. ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia ľavej ruky po úraze

Práve uplynie 20 rokov od vážneho pracovného úrazu manžela. Lopatky v asfaltovacom kotli mu zachytili ľavú ruku a vytrhli mu kus /cca 25 cm svaloviny/ a rozdrtili kosti a kostičky od prstov až po lokeť. Rana bola plná asfaltu, hrozila otrava...

Čítať ďalej
Pán doktor s veľkým P

Pekný deň, 20.10.2015 som podstúpila operáciu karpálneho tunela na ľavej ruke na Avelane Clinic v Nitre, u Pána doktora Kováča. Je to naozaj Pán doktor s veľkým P, neskutočne príjemný prístup pána doktora a aj celého personálu. So zákrokom som...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.