Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

27. 11. 2017 · Aktualizácia: 29. 9. 2023

Zdravým všetkých, asi na moje 18te narodki začali padať vlas...

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zdravým všetkých, asi na moje 18te narodki začali padať vlasy, nerobil som si stoho nič keďže vlasy som mal veľmi ale naozaj veľmi husté, kaderníčky boli hotové z mojich vlasov.. ale postupom času už mam 20 rokov takže po 2 rokoch vlasy už nie su to čo boli predtým.. tak som vyhľadal kožnú a ona my povedala že pokial ma otco alebo dedo plešiny tak budem mať aj ja, čo ma zarazilo a teraz ma to viac a viac trápi lebo neviem ako zastaviť to padanie vlasov a obnovu rastu vlasov kedže som čítal že androgena alopecia ma za pliv moje hormoni ktore maju negatívne vlastnosti na vlasy a preto padajú intenzívne tak som hľadal nejaké tabletky proti blokovaniu tochto hormónu takže čakám na tabletky zatiaľ.. ale jedna vec ma veľmi zaujíma taky človek ako ja keby som sa dal na tu transplantáciu vlasov tak určite by som nemal už take vlasy ako predtým tak neviem či sa oplatí zaplatiť veľa peňazí za malo "hudby"ako sa hovori.pokial by my povedala doktorka že budem mať take husté vlasy ako som mal tak idem do toho ale pokial to len zakamufluje a ja si prejdem rokom bez vlasov tak račej budem bez vlasov ako sa tváriť že som si dal spravit vlasy a nie som stym spokojný takže iba taky moj názor, pokial by ma niekto chcel presvečiť o opaku budem len rad..

2

Komentáre (2)

Ahoj, v 20ke este nie je najrozumnejsie uvazovat nad transplantaciou. Idealne je dostat sa do stavu, ked ti uz nejake vlasy vypadali a vies identifikovat miesta, kde by bolo vhodne transplantaciou vlasy opat nasadit, pripadne dohustit. Totiz ani lekar nema vestecku gulu a nevie teda predpovedat, ci ti vlasy v tej-ktorej casti hlavy iba zrednu, alebo uplne vypadnu.
Hustota samotnej transplantovanej obalsti potom uz zavisi od poctu stepov (vlasov), ktore ti boli transplantovane. Ak mas velmi hustu darcovsku oblast (na temene hlavy), da sa docielit aj velmi husty efekt po transplantacii. Takuto hustu oblast vsak vacsinou maju juzania - Turci, Taliani a pod. Neviem, ako si na tom ty. Ale opat - je lepsie pockat, kym sa vypadavanie vlasov aspon nezastabilizuje, aby ti potom na hlave nevznikli iba ostrovceky transplantovanych vlasov. Transplantovane vlasy su uz totiz trvale a nevypadnu. Zatial skus radsej uzivat nejake prirodne blokatory DHT (saw palmetto napriklad) a uvidis, ci ti to pomaha. Mozes samozrejme skusit aj konzultaciu u specializovaneho lekara. Ja sam som podstupil transplantaciu u doktorky Nestorovej v Kosiciach a som spokojny. Viem, ze robi aj specialne vysetrenia vlasov, kde ti urci, ci mas predispoziciu, aby ti vlasy vypadali. Toto by som na tvojom mieste urobil ako prvy krok. Zistis, na com si a ako voci tomu vies pripadne bojovat :) Pani doktorka ti isto poradi, je velka odbornicka. Drzim palce.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, skúšal si používať i nejaké kozmetické prípravky proti padaniu vlasov alebo nejaké lieky, vitamíny?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Kúty

Zdravim, dlhsie premyslam nad transplantaciou vlasov v oblasti kutov.V prvom rade mi ide o prirodzeny vzhlad, nechcem sa kutov uplne zbavit. Kolko stepov by ste mi odporucali a v akej cenovej hladine, aby sa hustotou vlasy priblizovali tym ostatnym?...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.