Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 4. 2021 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Transplantácia vlasov do kútov, cca do 1200 štepov, PHAEYDE Clinic, Bratislava, maximálna spokojnosť

Stojí to za to

O lekárovi

PHAEYDE Clinic
Bratislava
Hodnotenie:
Transplantácia vlasov do kútov, cca do 1200 štepov, PHAEYDE Clinic, Bratislava, maximálna spokojnosť
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som neskutocne rad, ze som sa rozhodol prave pre tuto kliniku. Dnes doobeda som absolvoval transplantaciu do kutov. pocet stepov cca do 1200.pan doktor aj pani sestricka maju maximalny profesionalny pristup. Pan doktor pracoval velmi precizne a s vysledkom som viac ako spokojny, pravdu povediac absolutne som ani necakal zeby mohol byt vysledok po zakroku az taky dobry:) Cely zakrok bol bezbolestny, az na par prvych inekcii. Kazdopadne pan doktor sa stale zaujimal ci je vsetko v poriadku a keby som mal akykolvek problem mal som ho oslovit. Za mna maximalna spokojnost. A este velka vdaka pani Paholikovej, za uzasnu komunikaciu, ako aj vysvetlenie pooperacnej starostlivosti. Uz teraz sa tesim na finalny vysledok cca po 7-8 mesiasoch:)

1

Komentár (1)

Zdravím?‍♀️
Ďakujeme za Vašu skúsenosť a odporúčanie kliniky. Ako sa Vám darí? Ako sa Vám "vlasy" hoja? Viem, že je to ešte skoro, ale pozorujete už nejaké výsledky? Akú metódu transplantácie vlasov ste podstúpil? Nechcete sa podeliť aj o nejaké fotografie pred a po??
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.