Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 8. 2019 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Recenzia 2 hodinky po labioplastike

Stojí to za to
Približná cena: 800 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zdravim, akurat pisem z domova, konkretne som asi 2 hodinky po operacii. Chcela by som sa podelit o svoj pribeh , mozno niekomu pomoze pri rozhodovani sa. Uz dlhom som sa odhodlavala postupit tento zakrok( trapilo ma to uz v puberte). Velmi dlho som hladala recenzie a kliniky ktore tento zakrok ponukaju. Nakoniec sa som teda rozhodla tento zakrok podstupit . Okolo 12 som dosla na kliniku a odprevadili ma lozko kde som dostala oblecenie . Priblizne hodinkua pol som lezala na lozku a psychicky som sa pripravovala na zakrok. Potom prisla sestricka , ktora ma odprevadila do operacneh saly. Vtedy ma prepadol strach no bol predcasny, pretoze ma prv dezinfikovali a konzultovali co sa bude diat. Potom prisla na rad injekcia... no , fraza : “Bude to trochu boliet”, nabrala uplne iny rozmer. Potom som vlastne uz nic necitila a cakala som na zaver operacie. Po 30 minutach som bola hotova. Nic ma nebolelo , vsetko prebiehalo bez komplikacii. Domov som dosla po svojich. Teraz uz len lezim a oddychujem, pocitujem miernu bolest ale inak nic vazne. Ak niektora vahate, alebo mate strach, nemajte. Nemate sa coho obavat, vysledok naozaj stoji za to .

1

Komentár (1)

Nicoletta99, u akého lekára ste bola? To v recenzii chýba :-(
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Som študentka a hľadám pomoc.

Pekný deň prajem. Som študentka a hľadám pomoc. Keďže som sa niekde dočítala,že operácia je možná až po 18-ke ,chcem sa spýtať či nie je možné podstúpiť zákrok aj skôr... Keďže som dosť mladá,celý život pred sebou... a tam dolu to nevyzerá...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.