Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

26. 8. 2020 · Aktualizácia: 11. 9. 2023

MUDr. Skulavik, Bratislava, Korekcia po labioplastike

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Korekcia po labioplastike
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pani doktorku Skulavik môžem všetkými desiatimi odporučiť, je úžasný človek a veľký odborník. Ešte nikdy som sa nestretla s takým profesionálom a ľudským prístupom aký má pani doktorka. Bola som po nevydarenej labioplastike a veľa doktorov ma odmietlo, že mi nevedia pomôcť. Prišla som k pani doktorke, povedala mi že to bude ťažké ale že mi pomôže. Vyjadrujem jej preto veľký obdiv za estetický výsledok ktorý docielila a vďaku za nesmiernu oporu ktorou mi bola od začiatku až po zahojenie. Dokázala nemožné preto ak rozmýsľate nad voľbou doktora určite si vyberte pani doktorku Skulavik. Chcem jej opätovne aj touto cestou poďakovať za jej prácu, je to úžasná pani doktorka.

1

Komentár (1)

Moja draha pacientka, az teraz som sa dostala k Vasmu krasnemu vyznaniu
Velmi sa tomu tesim. To ja Vam dakujem, ze ste mi dala doveru a ze som ju nesklamala. Finalne Vdaka patri Panu Bohu za jeho vedenie a talent, ktory mi dal. Nech teda moja praca chvali a oslavuje Jeho. Amen.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.