Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

10. 11. 2019 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Na jazvy po akné neúčinné - laser

Nestojí to za to
Približná cena: 450 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Tento zákrok som podstúpila pred dvoma rokmi. Mám na tvári výrazné jazvy po akné a podľa mojej kožnej lekárky bol frakčný laser najlepší spôsob, ktorý mi pomôže jazvy zmierniť. Vkladala som doň naozaj veľké nádeje, preto som bola o to viac sklamaná, že som po zákroku nevidela ani malé zlepšenie. Bolo mi povedané, že na zákrok treba ísť viac krát, ale vraj už po prvom sedení uvidím výraznú zmenu. Skúsila som to teda druhý krát ale keď sa ani tento krát NIČ nezmenilo a to som do toho vrazila nemalé peniaze, stratila som nádej a hlavne chuť podstupovať zákrok znova. Boli to pre mňa vyhodené peniaze.

1

Komentár (1)

Ahoj Simi, ja som tento zákrok absolvovala v r. 2010 v ULK ako top novinku ! Mala som 45 rokov, jazvičky, vrásky po rôznych dermatitídach v mladosti. Taktiež pani primárka mi odporúčala aký zázrak to je...
Katatstrofa pre mňa, bolestivý zážitok, liečba 10 dní, strach pozrieť na seba, mala som traumu, že sa to nikdy nedolieči, psychika na dne! Nikdy viac ...ženy, nerobte to ! Opuchnutá tvár odpuchne, koža zlezie a výsledok ani minimálny, proste čisté NIČ !
Peniaze naozaj vyhodené a tá trauma na celý život!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.