Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 4. 2021 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Odstránenie znamienok u MUDr. Baumgartnera, Bratislava, rozhodne sa k nemu plánujem vrátiť

Stojí to za to

Hodnotenie vran7487858:

Odstránenie znamienok u MUDr. Baumgartnera, Bratislava, rozhodne sa k nemu plánujem vrátiť

Môžem len vrelo odporúčať. Už od mala mam veľký počet znamienok na tele, no zatiaľ, aj po návšteve iných lekárov som žiadnemu nedokázala dôverovať natoľko, aby som podstúpila zákrok u nich. Pán doktor ma však presvedčil, a napriek mojej obrovskej panike a strachu zo samotného zákroku, ma týmto previedol prakticky bez problémov. Veľmi oceňujem jeho priateľský a osobný prístup a ďakujem mu za jeho pomoc. Rozhodne sa k nemu plánujem vrátiť, poslať k nemu manžela s podobným problémom, a v prípade potreby ho plánujem navštíviť i s dcérkou.

1

Komentár (1)

Pekný deň,
ďakujeme za odporúčanie pána doktora a za Váš príbeh. Zaujímalo by ma, akou metódou boli znamienka odstraňované a aký počet? Išlo o jednorazovú návštevu alebo ich bolo potrebných viac? Ďakujem?
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
znamienko

dobry den,je mozne vykonat odstranenie znamienok v maji? ako je to so slnieckom? Mam jedno znamienko na chrbte a jeden kozny vyrastok za uchom. som momentalne v zahranici apridem domov AZ v maji. A ste sukromna doktorka alebo potrebujem mat...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.