Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 4. 2021 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Odstránenie znamienok u MUDr. Baumgartnera, Bratislava, rozhodne sa k nemu plánujem vrátiť

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Odstránenie znamienok u MUDr. Baumgartnera, Bratislava, rozhodne sa k nemu plánujem vrátiť
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Môžem len vrelo odporúčať. Už od mala mam veľký počet znamienok na tele, no zatiaľ, aj po návšteve iných lekárov som žiadnemu nedokázala dôverovať natoľko, aby som podstúpila zákrok u nich. Pán doktor ma však presvedčil, a napriek mojej obrovskej panike a strachu zo samotného zákroku, ma týmto previedol prakticky bez problémov. Veľmi oceňujem jeho priateľský a osobný prístup a ďakujem mu za jeho pomoc. Rozhodne sa k nemu plánujem vrátiť, poslať k nemu manžela s podobným problémom, a v prípade potreby ho plánujem navštíviť i s dcérkou.

1

Komentár (1)

Pekný deň,
ďakujeme za odporúčanie pána doktora a za Váš príbeh. Zaujímalo by ma, akou metódou boli znamienka odstraňované a aký počet? Išlo o jednorazovú návštevu alebo ich bolo potrebných viac? Ďakujem?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Neprijemna bradavica vo vlasoch
Dobry den, chcela by som sa u vas objednat na odstranenie bradavice nachadzajucej sa na temene o velkosti 14mm a pomaly sa zvacsuje... Je velmi neprijemna pri cesati pokazde sa o nu zaprem ja alebo kadernicka.
Otrasný prístup k pacientovi

Čo sa týka zákroku, som spokojná. Bohužiaľ ale musím napísať aj druhú stranu veci a to, že pani doktorka je dosť nadradená a povýšenecká a jej prístup nie len ku mne, ale ku všetkým ostatným klientom sa mi vôbec nepáčil. Druhýkrát by som už...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.