Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 12. 2016 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

frakcny co2 laser na problematickú pleť

Stojí to za to

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Hodnotenie:
frakcny co2 laser na problematickú pleť
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

podstupila som frakcny co2 laser,ktory mozem len a len odporucit.mala som velmi mastnu problematicku plet s ktorou som si nevedela dat rady.vyskusala som snad vsetko co sa dalo.az po odporucani som skusila laser a fakt mozem povedat ze som nad mieru spokojna.aj ked po zakroku som bola dost opuchnuta ,no opuch trval asi tak 5dni ale teraz po mesiaci je viditelny rozdiel mojej tvari.krasne mi to vyhladilo vrasky,vyplo plet,tvar ani mastna ani sucha a po vyrazkach ani stopy.pana doktora Milana Ocenasa a jeho team urcite odporucam.maju velmi profesialny pristup . urcite sa na cliniku k nim este vratim.dakujem daska

1

Komentár (1)

Ahoj daska, díky za hodnotenie. Čo si mám prestaviť pod problematickou pleťou? Mala si akné alebo niečo iné? Pýtam sa, lebo ségra ma problémy, má ružovku (rosaceu). Už nejaké ošetrenia vyskúšala, ale nič jej nepomohlo. Koľko krát si bola na ošetrení a aká bola cena?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.