Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

21. 11. 2019 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Augmentácia, MUDr. Žiak

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentácia, MUDr. Žiak
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Doktor Žiak ma od začiatku oslovil svojim profesionálnym a ľudským prístupom a hlavne zmyslom pre detail. Naozaj si dá záležať na každej maličkosti a dopodrobna prekonzultuje všetky detaily. Z výsledku som nadšená a som veľmi rada, že som mohla byť jeho pacientkou. Okrem pána doktora musím pochváliť aj personál kliniky, vďaka ktorému prebiehalo všetko od prvej konzultácie až po deň prepustenia bez problému. :)

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Chcem si dať zvecsit prsia

Chcem si dať zvecsit prsia na koľko mám už roky komplex chcem to podstupit..Na koľko mi to moje finančné prostriedky nedovoľujú A dozvedela som sa že sa to dá aj na splátky tak vám píšem..moje ocakavania sú že konečne môžem chodiť Z hlavov hore...

Čítať ďalej
S vysledkom som velmi spokojna
Od velmi prijemnej a ustretovej konzultacie, vysoko odborneho poradenstva, dohodnutia vyhovujuceho terminu OP az po uspesny zakrok ... s vysledkom som velmi spokojna, uzasna praca pani doktorky Skulavik!

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.