Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2020 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Juraj Payer: najkrajšie prsia na svete

Stojí to za to
126573

Bola som na viacero konzultácii no chýbal mi vnútorny dobrý pocit z operatéra. Potom som našla pána Doktora Payera ,pozrela fotky a hneď som si povedala,, wow ten robi nádherne prsia, take chcem".Objednala som sa na konzultáciu - prišiel deň D - otvorili sa dvere - pán doktor sa na mňa usmial - a dobrý pocit z výberu sa dostavil hneď :) Je to neskutočne milí ,charizmatický človek (Nechcelo sa mi ani odísť odtiaľ :). Mám najkrajšie prsia na svete (síce to všetky ženy ,,made by Juraj Payer) a som mu nesmierne vďačná za jeho odbornosť a prístup že vybral pre mňa to najlepšie. Ak hladáte toho pravého, dám ruku do ohňa za to,že to bude pán doktor Payer ..

0

Komentárov (0)

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Čítala som mnoho článkov

Dlhé roky som zvažovala či si mám dať urobiť prsia alebo nie. Už keď som sa do toho dokopala čítala som mnoho článkov a vyberala si pomedzi ne aj doktorov. Nakoniec som si vybrala MUDr. Kačmarčíkovú a som veľmi spokojná že som si vybrala práve...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.