Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2020 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Juraj Payer: najkrajšie prsia na svete

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Bola som na viacero konzultácii no chýbal mi vnútorny dobrý pocit z operatéra. Potom som našla pána Doktora Payera ,pozrela fotky a hneď som si povedala,, wow ten robi nádherne prsia, take chcem".Objednala som sa na konzultáciu - prišiel deň D - otvorili sa dvere - pán doktor sa na mňa usmial - a dobrý pocit z výberu sa dostavil hneď :) Je to neskutočne milí ,charizmatický človek (Nechcelo sa mi ani odísť odtiaľ :). Mám najkrajšie prsia na svete (síce to všetky ženy ,,made by Juraj Payer) a som mu nesmierne vďačná za jeho odbornosť a prístup že vybral pre mňa to najlepšie. Ak hladáte toho pravého, dám ruku do ohňa za to,že to bude pán doktor Payer ..

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentácia u MUDr. Kováča

Dlhší čas som uvažovala nad augmentáciou ,ktorú som nakoniec podstúpila u mudr.Kováča v Avelane Clinic s výsledkom som maximálne spokojná ako aj s celkovou starostlivosťou kliniky Avelane a samozrejme aj s pooperačnou starostlivosťou odporúčam...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.