Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 2. 2020 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Operácia brucha a prsníkov po veľkom úbytku váhy

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia brucha a prsníkov po veľkom úbytku váhy
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

S celkovým výsledkom mojej operácii brucha a prsníkov som veľmi spokojný, človek si musí zvyknúť na nové telo keďže som bol 20 rokov obézny, schudol som 56 kg, ale bez pomoci a operácii Pána doktora Martina Boháča, by to nemalo ten správny estetický efekt. Kožu by som mal ovisnutú a veľmi ma to obmedzovalo vo všetkých činnostiach. Prvý krát som bol operovaný, bál som sa aj tešil, prvé dni treba prekonať, rany sa hoja rýchlo. Pán doktor M. Boháč Vás na všetko pripraví je sympatický aj sme sa zasmiali a dbá na kontroly chybičky krásy, ktoré sa môžu vyskytnúť, to je normálne pri takom zákroku je ochotný samozrejme upraviť. Keď som bol doma z nemocnici a mal som problém, vždy mi pán doktor poradil. Môžem len vrelo odporúčať a poďakovať k výbornej zmene v mojom živote.

1

Komentár (1)

Dobrý deň, mohol by ste nahrať fotky pred/po? Ako sa cítite po operácii?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Liposukcia a ambdominoplastika
Som 6 týždňov po operácii liposukcie a abdominoplastiky. Môžem len vrelo odporučiť,operacie som sa bála ale výsledok je neskutočný . Pán doktor Štefánik je odborník .a ja sa opäť cítim krásna ❤️ Isla by som do toho aj druhý krát .

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.