Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2020 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Zväčšenie pŕs, MUDr Valentová-Strenáčiková. Z 75A na 375cc

Stojí to za to
Približná cena: 2.200 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs, MUDr Valentová-Strenáčiková. Z 75A na 375cc
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Rozhodla som sa pre zväčšenie pŕs, keďže s mojou pôvodnou veľkosťou 75 A som nebola spokojná. Oslovila som pani doktorku Valentovú-Strenáčikovú, ktorá mi hneď na môj Email aj odpovedala, a dohodli sme si termin prvej konzultácie. Pani doktorka mi perfektne poradila, informovala ma o rizikách, dostala som termin do dvoch týždňov. Momentálne je týždeň po operácii, mam ľahšie bolesti, žiadne opuchy, prsia vypadajú super. Pani doktorku odporúčam s 5 *.

1

Komentár (1)

Zdravím Liana?‍♀️,
už je to nejaký čas od zákroku. Ako sa Vám darí? Sadli si už prsia? Nechcete sa s nami podeliť, ako vyzerali prsia pred zákrokom a ako vyzerajú dnes? Aký typ a veľkosť implantátov ste zvolila? Na fotke vyzerajú prsia veľmi prirodzene. Zaujímal by ma konečný výsledok.?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Absolutna spokojnost

Lekari, sestricky, pristup, klinika, komunikacia, starostlivost - vsetko na vybornu. Momentalne som 2 tyzdne po op. a som nadmieru spokojna. Touto cestou sa chcem podakovat Mudr.Cervenovi a Mudr.Ziklovi za skvely vysledok, ktory snad coskoro...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.