Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 11. 2020 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

MUDr. Zábavníková - chirurgické skrátenie predkožky, odborníčka s ľudským prístupom

Stojí to za to
Približná cena: 420 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
MUDr. Zábavníková - chirurgické skrátenie predkožky, odborníčka s ľudským prístupom
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Choroba diabetes melitus mi po 3 rokoch spôsobila okrem iného vznik fimózy v takej miere, že zúžená predkožka na viacerých miestach prirástla o žaluď.Pre operačný zákrok som si vybral Korektchir Košice, konkrétne MUDr.Zábavníkovú a urobil som veľmi dobre.Pani doktorka vykonala zákrok veľmi citlivo, no s veľkou dávkou odbornosti a oddelila mi časť predkožky od žalude ako aj skrátila predkožku. Zákrok vďaka jej citlivému a odbornému prístupu prebehol takmer bezbolestne. Bezbolestné bolo aj následné takmer päťtýždňové hojenie a teraz si už ani nespomeniem na predchádzajúce útrapy s prirastenou predkožkou.Zo srdca ďakujem za to pani doktorke Zábavníkovej a želám jej ešte veľa úspechov v jej práci a veľa rokov života v zdraví a v pohode.Vďačný pacient Ing. Ernest Schuller. P.S.: odporúčam ju každému s podobným problémom ako som mal ja.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Reoperacia obriezky

Dobry den. Mam zaujem o reoperaciu obriezky tak aby som mal kožu na penise natiahnutu aj v klude. Predkozku nemam. Povodna obriezka bola urobena tak ze predkozku mi lekar odobral ale kožu z hiadela penisu mi nezobral tak ako som chcel. Je mi...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.