Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

10. 6. 2021 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Obriezka, MUDr. Sokol, Trenčín, neviem si to vynachváliť, odporúčam

Stojí to za to
Približná cena: 450 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcem sa aj ja podeliť o svoju skúsenosť. Obriezku som si dal spraviť so zdravotných dôvodov ( Od detstva som mal zúženú predkožku). Dlho som váhal či ísť na obriezku alebo nie, veľa som si o tom čítal a bál som sa či nestratím citlivosť, či to už nikdy nebude také ako s predkožkou a všetko okolo toho. V 24 rokoch sa mi to začalo zhoršovať, pod predkožkou sa mi to začalo zapaľovať.. skúšal som rôzne mastičky ktoré síce pomáhali ale neriešili problém, iba odďaľovali už nutný zákrok. Keď som mal 28 som sa rozhodol podstúpiť obriezku v súkromnej urologickej ambulancii v Trenčíne. Objednal som sa priamo na zákrok. Doktor mi vysvetlil že to je jediná možnosť v mojom stave aj keď ja som chcel len čiastočnú, presvedčil ma aby som si nechal spraviť úplnú obriezku a neľutujem. Zákrok prebiehal nasledovne: Dali mi dýchať plyn ktorý mi oslabil zmysly ..mal som pocit ako keby som bol mierne opitý. Následne mi umŕtvili injekciami do koreňa penisu 2 injekcie a do predkožky 2 injekcie ..bolo to dosť nepríjemné a bolestivé ale u každého je to individuálne čo sa týka prahu bolesti. Ďalej som už cítil iba tlak a žiadnu bolesť. Zákrok trval asi 20 minút. Po zákroku mi dali balíček s mastičkou čajom obväzmi práškami od bolesti a peroxidom a poučili ma ako si to mám doma ošetrovať. Následne som išiel domov. Asi po hodine som si musel dať prášky od bolesti. nebolo to moc príjemné, bola to taká pálčivo bodavá bolesť a čo sa týka močenia to isté.. ak ste mali niekedy zápal močových ciest tak to je taká bolesť. Do večera som nejako vydržal potom som si dal ďalší prášok a šiel som spať. Na druhý deň bolesť žiadna. Penis som mal opuchnutý a mierne fialový na miestach kde boli vpichované injekcie. močenie ma stále pálilo. Večer som si ranu vyčistil peroxidom, nanovo natrel mastičkou a previazal obväzom. Na tretí deň už aj močenie bolo v poriadku. Večer som si začal robiť aj repíkový čaj na máčanie rany. Následná rutina obväzov a máčania pokračovala asi týždeň. Medzitým som mal aj erekciu, čoho som sa najviac bál. ale chvalabohu bola bezbolestná ..žiadne trhanie stehov ani nič podobné. Po10 dňoch už som už nemal obväzy a nechal som ho len tak v boxerkách. Bolo to iné, bolestivé, každý pohyb bol nepríjemný.. Stehy mi začali vypadávať asi od dvoch týždňov a posledný vypadol do mesiaca. Sex som mal po mesiaci a všetko bolo v poriadku, dokonca ten pocit bol ešte intenzívnejší. Výdrž sa nezmenila, nič nebolo horšie naopak bolo to omnoho lepšie. Vzhľadovo si to veľmi chválim a aj moja priateľka si to pochvaľuje. Do práce som išiel po dvoch týždňoch už v podstate pripravený pracovať. Všetko bolo v poriadku len som sa musel krotiť pri podrepe alebo chodení po rebríku... často sa mi stávalo že sa mi postavil z otierania o boxerky..mal som ho ešte dosť citlivý a trvalo to približne 2 mesiace kým sa to všetko ukľudnilo. Teraz mám od operácie už rok a neviem si to vynachváliť. Odvtedy žiadne problémy nemám a určite toho neľutujem keďže mi to v každom smere iba polepšilo :)

4

Komentáre (4)

Dobry den,keď sa kupem vo vani keď je celý ponoreni vo vode tak ma celý bolí tak sa mam iba Sprchovat stále a na kupaliska nemám chodiť? A moze to byt problem s obriezkou? Ze preto mam cely citlivy zalud?

Dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ako dlho ste po zákroku? Ak mesiac, dva tak to je zrejme normálne kým si na to zvyknete.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
A uzdicka zo spodu ako vyzerá? neťahá?je to níska voľná obriezka? Či aka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Neviem vám povedať aká obriezka to je ale mám krátku uzdičku, no neťahá
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Reoperacia obriezky

Dobry den. Mam zaujem o reoperaciu obriezky tak aby som mal kožu na penise natiahnutu aj v klude. Predkozku nemam. Povodna obriezka bola urobena tak ze predkozku mi lekar odobral ale kožu z hiadela penisu mi nezobral tak ako som chcel. Je mi...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.