Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 2. 2021 · Aktualizácia: 24. 9. 2023

Liečba akné u MUDr. Višňovskej, Bratislava, moja pleť je krásne zjednotená a rozžiarená

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Liečba akné u MUDr. Višňovskej, Bratislava, moja pleť je krásne zjednotená a rozžiarená
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

U pani doktorky Višňovskej som podstúpila liečbu akné a už po pár sedeniach som bola veľmi spokojná. Kombináciou ILP, retinolového peelingu a medikácie moje akné úplne vyliečila a nie len to- zmizli aj jazvičky po akné. Moja pleť je teraz krásne zjednotená a rozžiarená.  (Preložené cez Google translate, pôvodný text nižšie)   U paní doktorky Višňovské jsem podstoupila léčbu akné a už po pár sezeních jsem byla velmi spokojena. Kombinací IPL , retinolového peelingu a medikace moje akné úplně vyléčila a nejen to - zmizely i jizvičky po akné. Moje pleť je teď krásně sjednocena a rozzářena.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Skutočne vidím výsledky

Vrelo odporúčam návštevu tohto salónu, pretože mne tu veľmi pomohli. V dôsledku hormonálnych zmien sa mi rapídne zhoršila pleť, tvorili sa mi nepekné červené pupáky, ktoré som sa snažila prekrývat pomocou make-upu, čo však neriešilo moju situáciu....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.