Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

27. 11. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Problémy s pleťou - liečba akné

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Problémy s pleťou - liečba akné
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Veľmi ďakujem MUDr. Diane Višňovskej, ktorá je veľká odborníčka. Už dlhé roky mam problémy s pleťou, neustále sa opakujúce akné, zápaly, čím mi na pleti ostávali už jazvy. Nikto mi s tým nevedel pomôcť. Po absolvovaní vyšetrení mi doktorka nasadila liečbu, absolvovala som IPL, plánujeme ešte ihličkovú rádiofrekvenciu na zmiernenie jazvičiek.... Ak mate niekto takto problémy ako som mala ja tak vrele odporúčam navštíviť Concept Clinic, s.r.o. kde pracuje doktorka.

1

Komentár (1)

Uz rok sa liecim na akne a som velmi vdacna doktorke Visnovskej - Concept Clinic, ktora mi po rokoch liecenia ako prva pomohla. Po nasadenej liecbe akne rapidne ustupilo, nasledne sme pokracovali v liecbe intenzivnym pulznym svetlom a aktualne podstupujem liecbu ihlickovou radiofrekvenciou, ktora ucinne posobi proti tvorbe akne. Som maximalne spokojna a kto ma problemy s akne, tak mozem len odporucit pani doktorku Visnovsku..
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Skutočne vidím výsledky

Vrelo odporúčam návštevu tohto salónu, pretože mne tu veľmi pomohli. V dôsledku hormonálnych zmien sa mi rapídne zhoršila pleť, tvorili sa mi nepekné červené pupáky, ktoré som sa snažila prekrývat pomocou make-upu, čo však neriešilo moju situáciu....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.