1 / 2

Kliknutím na obrázok ho zobrazíte v plnom rozsahu

Estetická dermatologia

Mayia995841
Mayia995841
17. 1. 2022 · Posledná odpoveď: 25. 1. 2022

Mam 38, prepadnutu tvar, nosovoustne vrasky. Skušala som mensie zakroky, ale efekt bol minimalny. Chcem sa spytať ako to riešiť co najefektivnejšie, mam rýchly metabolizmus a aktivne športujem. Chcem sa spýtať na výdrž vyplní ak trénujem 4 az 5x tyždenne. Ako dlho by mi efekt vydržal. Som sklamaná z niektorých zákrokov, ktorý efekt nepriniesli. Preto sa chcem spoľahnúť na skutočneho odbornika, ktorý rieši tvár aj s mimikou ako celok. Ďakujem veľmi pekne za odpovede.

Reklama

odpovede (3)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň prajeme. Odporúčame konzultáciu s dermatológom ktorý Vám vrámci osobnej konzultácie odporučí najvhodnejší zákrok. Konzultácia je spoplatnená sumou 25 eur. Vstrebateľnosť výplne kyselinou hyalúronovou je individuálna, pri značke výpňových materiálov Teoxane ktoré používame je to 3-6 mesiacov. Rýchlosť vstrebateľosti nemá vplyv ak športujete.
V prípade záujmu o objednanie nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom a prianím pekného dňa recepcia Romana

Bratislava
Estetická medicína

Strata objemu v tvári a tvorba nazolabialnych rýh, ktoré spomínate, sprevádzajú komplexný proces starnutia.
Výplne na báze kyseliny hyaluronovej sú iba jedným z pilierov, na ktorých sa dá stavať proces anti-agingu.
Vhodne zvolená kombinácia toxínu, fillerov nielen na báze HA, nití, prístrojových ošetrení alebo chirurgie Vám dokáže ponúknuť odpoveď na Vašu otázku.

Bratislava
Plastický chirurg, Estetický lekár ...

Dobrý deň,
odporúčam vyšetrenie a konzultáciu.

S pozdravom
MUDr. Barbora Brezová, PhD., MPH, MHA
Klinika YES VISAGE

Klinika YES VISAGE - klinika estetickej medicíny a plastickej chirurgie
4.9
(428)
Bratislava
Estetická chirurgia, Intímna chirurgia ...
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára